Koncert lørdag aften 28. april på Skråen

AALBORG: Lørdag aften 28. april giver Klumben & Raske Penge koncert på Skråen.

De to er klar med de to første singler fra et kommende album. Pladen bliver makkerparrets første samlede udgivelse som en reel fasttømret duo. Hidtil har deres samarbejde begrænset sig til enkeltstående numre og så deres faste livekonstellation, som i øvrigt ser anderledes ud fra nu af.

Klumben & Raske Penge har haft deres populære, prisbelønnede og dobbelt platinsælgende parløb siden det første fælles nummer "Rundt" udkom i 2011. Året efter debuterede de live på Roskilde Festivals Pavillion-scene, foran et rekordstort fremmøde som tvang festivalen til helt ekstraordinært at lukke portene ud til campingområdet af hensyn til sikkerheden for de mange fans. Da de vendte tilbage til festivallen i 2014 var det på Orange Scene.

Sidst man hørte dem sammen var på undergrundshittet "Gadebrænder". Siden da har Raske Penge markeret sig især med sidste års debatskabende radiohit "Narko", der også udkom i en norsk udgave, og Klumben har haft succes med den uundgåelige og genrefornyende dansktop-kvartet Humørekspressen.

Det nye kapitel i duoens karriere byder på en mere moderne lyd. Den nye lyd er mere britisk inspireret, hvor reggae/dancehall-elementer er at spore i næsten al aktuel populærmusik. Den har således stadig minimum ét ben i reggaetraditionerne, men er markant anderledes tidssvarende produceret.

Klumben & Raske Penge har i øvrigt samlet et nyt band bestående af Kristoffer Sjelberg på slagtøj og sampler, Morten McCoy på tangenter, Justo Gambula på bas og Bjørn Winnem på lyd.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...