Du kan være med at male et kæmpe kridtmaleri på havnefronten. Arkivfoto: Lasse Sand
Det sker

Kom og mal Aalborgs største kridtmaleri på havnen

Unge som gamle er velkomne, når Ungdommens Røde Kors inviterer til at dekorere havnefronten med farverige kridt

03. juni 2019 kl. 14:58

AALBORG: Frivillige fra Ungdommens Røde Kors Aalborg inviterer igen i år aalborgenserne ned på havnefronten, så de sammen kan lave Aalborgs største kridt-maleri. Det sker 2. pinsedag 10 juni klokken 12-16.

Formand i Ungdommens Røde Kors Aalborg, Cecilie Uldum, fortæller:

-Det er sådan et event, som alle mennesker kan være med på - ung som gammel. Kridtmaleriet er noget, der kan bringe os sammen, noget der kan sætte en samtale i gang og få smil og grin frem blandt fremmede.

Sidste år blev der brugt cirka 300 stykker kridt, og de regner med, at det i år bliver en lige så stor succes. Formålet er at invitere byens borgere til en hyggelig dag på havnefronten, hvor alle kan få lov til at være barn igen. Cecilie Uldum uddyber:

- Det var mega fedt at være med til arrangementet sidste år og opleve, hvor overraskede folk blev over, at vi ikke havde nogle bagtanker med idéen. Vi ville ikke have noget fra dem og ville ikke sælge noget til dem. Vi ville have, at de skulle hygge sig, få smilet frem på folks læber og tage voksne og unge med tilbage til barndommens gade. Og det må jeg sige lykkedes, og derfor har vi valgt at gøre det igen i år.

På dagen får Ungdommens Røde Kors Aalborg besøg af Zuzana Jakubčíková, som er kendt på Instagram for sine mange kridtmalerier. Hun vil være med til at dekorere havnefronten og inspirere andre til at tegne, hvad de har på hjertet.

Annonceret indhold

Nyeste