Udstilling og modeshow på søndag i Musikkens Hus

AALBORG: Det er verdens bedste minkskind.

På søndag 11. februar kan man opleve resultatet af et helt års flittigt arbejde med pelsdyrene, når de nordjyske minkavlere fremviser nogle af verdens bedste skind ved den årlige skindudstilling i Aalborg.

Danske minkskind bliver igen og igen omtalt som de bedste i verden, men hvorfor gør de det, og hvordan føles sådan nogle verdensskind egentlig?

Det, og meget andet, kan man se og blive klogere på, når Nordjyllands Pelsdyravlerforening åbner dørene til deres årlige skindudstilling søndag 11. februar i Musikkens Hus i Aalborg fra kl. 13 til kl. 16.30.

Minkavler og formand for Nordjyllands Skindudvalg, Bjarne Pedersen, lover en god eftermiddag til alle der dukker op i Musikkens Hus.

- Responsen på sidste års skindudstilling var utrolig positiv, så vi håber selvfølgelig, at der kommer en masse besøgende igen på søndag. Særligt modeshowet er værd at se, det er så flot lavet. Sidste år snakkede jeg med et par, jeg kender fra Aalborg, som faktisk helt fortrød, at de ikke var taget med, da de efterfølgende havde hørt om showet. Derudover er det en god mulighed for at få en snak med et par mink- og chinchilla-avlere, siger Bjarne Pedersen.

- Det er de bedste skind fra vores lokaludstillinger, vi viser i Aalborg. Dermed er det også nogle af verdens bedste skind, fordi vi i Nordjylland produceres nogle af de bedste i verden, lyder det fra Bjarne Pedersen.

Han tilføjer, at det er meningen, at udstillingen fremover skal holdes i Aalborg hvert andet år og et andet sted i Nordjylland hvert andet år. Næste år er det meningen, udstillingen skal være i Thisted.

Søndagens byder også på et pels-modeshow inspireret af vinter OL, da Kopenhagen Fur er med til at sponsorere de danske atleters deltagelse ved vinterens begivenhed.

Derudover kan man deltage i konkurrencen om en eksklusiv "Oh! by Kopenhagen Fur frakke", få en snak med de lokale minkavlere og så vil der være salg af pels fra Oh! by Kopenhagen Fur, Ole B. Christensen og Go Art Design.

Der er desuden forfriskninger til alle besøgende.

Der er gratis entre.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...