Højtlæsning i Karolinelund søndag 5. august

AALBORG: Bogkuben - Park Bibliotekerne er søndag formiddag 5. august klar med sit første event: Højtlæsning i Karolinelund.

Sabine Njor Pedersen - kvinden bag det helt private initiativ Bogkuben inviterer alle interesserede til en lille litterær sammenkomst med højtlæsning af forfatteren Christine Lund Jacobsen.

- Hun skriver fantastiske børnebøger med mening, hvor vanskelige temaer tages op, eksempelvis ensomhed eller om mor og far har tid til deres børn i den travle verden, fortæller Sabine Njor Pedersen.

Der er mulighed for at købe Christine Lund Jacobsens bøger og få dem signeret.

Arrangementet går i gang kl. 10.45 og varer til kl. 12. Det foregår ved bogkuben i Karolinelund under åben sommerhimmel. Skulle der komme en regnbyge er pavillonen i Karolinelund reserveret.

Næste event er også på plads. Det bliver 9. september. Det bliver med højtlæsning af forfatteren Louise Kristensen, Hun læser op af sin roman om en sexoholiker med midtlivs-krise.

Sabine Njor Pedersens projekt Bogkuben - Park Bibliotekerne går i al sin enkelhed ud på, at man kan bytte eller låne en bog i kasser, der er stillet op i flere af byens grønne områder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...