Hiphop i alle afskygninger er på programmet hos GAME Streetmekka

AALBORG: GAME Streetmekka bliver forvandlet til en stor hiphop-fest, når arrangørerne bag blandt andet sidste års YOUniverse bringer folk sammen på tværs af kulturer, forskellige aldre og livssyn til et event, der skal gøre særligt unge opmærksomme på hiphoppens mange udtryksformer.

Rap, DJ´ing, graffiti, streetbasket og meget mere er på programmet, når hallen på Kridtsløjfen åbner op til et hav af gadeaktiviteter til Old School Hip Hop Jam på fredag 2. november.

Arrangør Frida Vium mener, at hiphop har et kæmpe potentiale.

Hun har været med til at skabe eventet for at inspirere deltagerne til at udtrykke sig gennem de forskellige genrer inden for hiphoppen.

Man kan opleve drop in-workshops, livegraffiti, streetart, rapkoncerter og en masse gadeidræt.

Rappere fra RapAkademiet afholder blandt andet rap-workshop og -konkurrence, hvor vinderne får gratis studietid til at indspille deres musik.

Frida Vium ønsker at være med til at skabe et mødested for kulturel udfoldelse i hiphoppens ånd i Aalborg og vise aalborgenserne, hvor meget hiphop kulturen kan.

- Hiphopkulturen har altid drejet sig om at skabe fællesskaber på tværs af kulturer og baggrunde; et samlingspunkt, hvor man kan finde noget større at kæmpe for og tage del i. Vi vil gerne vise, at der eksisterer sådan et fællesskab, og det glæder vi os til at vise aalborgenserne, siger hun.

Old School Hip Hop Jam er arrangeret af Street Station, GAME Streetmekka Aalborg og RapAkademiet.

Eventet er støttet af Hip Hop Hub, som er et landsdækkende netværk drevet af foreningen RAPOLITICS. Det består af ungegrupper og foreninger, der arbejder med at nyfortolke dansk kulturarv gennem hiphop og street-art. Hip Hop Hub er støttet af Nordea-Fonden med fokus på det gode unge liv.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...