HiFi Klubben vil udfordre den måde, vi lytter på

Når en sans lukkes ned, skærpes de resterende, og når vi ikke kan se, får vi mulighed for at lukke op for vores lyttesans på en måde, vi ikke er vant til.

Det vil HiFi Klubben i Slotsgade gerne vise, og derfor inviterer de på torsdag, 15. november, til LYT I MØRKET, en gratis, intim minikoncert i mørke med artisten Jens Jepsen.

– Ved at afholde en mørklagt koncert med en lokal upcoming kunster vil vi give folk en unik lytteoplevelse. Vi dæmper lyset i butikken, giver publikum en natmaske for øjnene, og samtlige mobiltelefoner bliver slukket, siger Martin Kjær Skou, der er ansvarlig for LYT I MØRKET hos HiFi Klubben i Aalborg.

– Det skal udfordre den måde, vi lytter på. I totalt mørke, uden afbrydelser og med behagelig akustisk livemusik i ørene vil vi åbne høresansen på en helt ny måde, pointerer han.

HiFi Klubben i Slotsgade vil udfordre vores måde at lytte på. Arkivfoto: Lasse Sand

Vi skal lytte mere

En undersøgelse, som YouGov lavede for HiFi Klubben tidligere på året i forbindelse med kampagnen Welcome Listeners, viser, at 89 procent af borgerne i Region Nordjylland kommer i bedre humør af at høre musik, og samtidig vil 39 procent ønske, de havde mere tid til at lytte til musik. HiFi Klubben i Aalborg ønsker at adressere udviklingen og inspirere til mere fokuseret lytning, og med LYT I MØRKET byder de bogstaveligt talt lytterne velkommen.

– Vi lytter for lidt til hinanden, og mange af os er også holdt op med at lytte til musikken, der ofte er skubbet i baggrunden som et lydtapet, der kører døgnet rundt. Hver gang vi virkelig lytter efter – lytter til vores børn, til os selv og hinanden – er det et skridt i den rigtige retning. Ud over at give en god lytteoplevelse håber vi med de intime koncerter at inspirere folk til at fordybe sig i musikken, siger Martin Kjær Skou.

LYT I MØRKET finder sted i butikken i Slotsgade 15. november kl. 19. Der skal reserveres plads på forhånd.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...