Racerkøreren varmer op til premieren på filmen om Ronnie Peterson, den svenske formel 1 kører

AALBORG: Der bliver med garanti drøn på, når der på mandag 13. november bydes på Motorfest i biografen i Kennedy Arkaden i Aalborg.

Festen byder først på foredrag af Thorkild Thyrring - en af landets mest vindende internationale racerkørere. Desuden er der premiere på dokumentarfilmen "Superswede" om den legendariske svenske Formel 1 kører Ronnie Peterson.

"Vind eller forsvind" kalder Thorkild Thyrring sit foredrag. Det handler ganske enkelt om at få det optimale ud af livet på enhver måde.

- Livet er alt for kort til ikke at nyde hvert eneste øjeblik, og det gør jeg. Jeg fortæller hvordan man ved nu og da at tage en chance. og fokusere i øjeblikket, når det gælder, faktisk vokser med opgaven og når sine mål. Det skaber en fantastisk glæde og positivitet, som igen giver energi til at indfri nye mål, fortæller Thorkild Thyrring.

Han har i flere år holdt et hav af foredrag for dansk erhvervslivs top. Her drager han paralleller til international motorsport garneret med masser af anekdoter og film.

.- Det har været fantastisk at opleve den store interesse, der har været for at komme og høre foredragene. Du drømmer ikke om hvor mange, der dukker op, siger Thorkild Thyrring.

Filmen Superswede har fået fine anmeldelser rundt omkring i verden. I løbet af halvanden time, som filmen varer, følger man svenskere gennem hans karriere med bl.a. to gange VM-sølv, indtil hans død på Monzabanen i Italien.

Der er gratis adgang for alle til både foredrag og film. Der er et begrænset antal billetter, som deles ud efter først-til-mølle princippet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...