Byparaplyen er på vej til Aalborg

AALBORG: Du kender det sikkert godt; pludselig begynder det at regne - og du har ikke din paraply med.

Men nu er hjælpen på vej, i hvert fald hvis du er i midtbyen. Firmaet Abrella står bag lanceringen af låneparaplyerne, der er reklameparaplyer, som er gratis tilgængelige for borgerne.

I Aalborg samarbejder firmaet med Bikemedia.

– Med konceptet kan vi være med til at skabe liv i Aalborg på regnvejrsdage, og derved øge væksten i handelslivet, siger Bikemedias stifter og salgschef, Kenneth Pinsker.

– Derudover finder vi, det er en effektiv og levende måde for virksomhederne at reklamere på, da paraplyerne fungerer som bevægelige reklamesøjler.

Grundtanken er, at kunderne kan låne en paraply i en butik og aflevere den igen i butikken eller en af de andre forretninger, der annoncerer på byparaplyerne og samarbejder med Abrella.

– Vi mener, at Aalborg har en god størrelse til at få udbredt konceptet og har en masse spændende virksomheder, der vil være med, siger Kenneth Pinsker.

Blandt dem, der annoncerer på byparaplyerne, er blandt andre Frisør Chao Chao på Mølleplads, Arbejdernes Landsbank i Vingårdsgade, Aalborg Bibliotekerne samt yderligere omkring 20 andre steder i midtbyen. Det oplyser Kenneth Pinsker.

Han regner med, at paraplyerne kommer på gaden omkring 1. februar. Det er planen, at 3000 kommer i omløb det første år.

– Vi ved godt, at nogle vil tage paraplyerne med hjem, men vi ved også, at paraplyerne så kommer ud og laver reklame andre steder, således at annoncørerne stadig bliver set rundt omkring i gadebilledet.

Efter nytår kan man via flyers og hjemmeside blive helt opdateret på, hvilke forretninger der er med i initiativet.

Byparaplyerne findes i forvejen i en række danske byer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...