De kommende dage bliver der hentet juletræer i midtbyen

AALBORG: Hvis du tror, at julen varer lige til påske, så kan du godt tro om. I dag er det nemlig helligtrekonger og dermed den dag, der markerer, at julen endegyldigt er slut.

Og hvis ikke du er er en af de mange, der allerede for længst har sagt farvel til juletræet, så er det altså nu, at du skal have stjernen og kuglerne af og træet ud.

Kommunen har derfor sat gang i en større indsamling af byens mange grantræer.

Er din adresse omfattet af haveaffaldsordningen kan du godt læne dig tilbage - skraldemændene tager nemlig juletræet med, når de henter haveaffald her efter nytår.

I midtbyen - både i Aalborg og Nørresundby - bliver der ikke hentet haveaffald. Men derfor kan du alligevel godt komme af med dit træ. Kommunens folk indsamler nemlig ekstraordinært juletræer på torsdag 9. og fredag 10. januar 2020.

Du skal blot stille juletræet ved fortovet senest kl. 06 torsdag 9. januar. Og husk, at det ikke må stå i vejen for fodgængere.

Om du har haveaffaldsordning eller bor i midtbyen, så gælder det begge steder, at du må i gang med saven, hvis du har valgt et lidt større træ. Stykkerne må nemlig maks. være 1 meter lange, sådan at skraldemanden nemt kan håndtere dem, skriver Aalborg Forsyning på sin hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...