Ny butik på Lufthavnsvej satser på brugte Apple-produkter

AALBORG: Det er med nogen forsinkelse. Men så meget desto mere grund er der til at holde et brag af en åbning.

Et par måneder efter, det egentlig skulle være sket, kan Kosmos Renew, der sælger brugte Apple-produkter, endelig fejre, at de er klar med en ny butik på hjørnet af Thistedvej og Lufthavnsvej.

- Vi blev jo som alle andre også nødt til at lukke ned på grund af corona, men nu er vi i gang, siger Mette Isak-Nielsen, der driver butikken og søsterselskabet Kosmos Technology med sin mand Dennis.

Firmaet satser på et bredt udvalg af Apples-produkter inklusive tilbehør som opladere og covers, og man kan også få repareret sin telefon, hvis uheldet skulle være ude.

Kosmos Renew har hidtil haft fysisk adresse på Stenholm, hvor der også var en beskeden butik i baglokalet, men fremover er placeringen altså mere synlig. Og allerede nu kan Mette Isak-Nielsen mærke, at det giver pote.

- Vi har mange flere, der bare kommer ind forbi, fordi man nu kan se os fra Thistedvej. Og i modsætning til midtbyen er det nemt og gratis at parkere her, forklarer hun.

Åbningen bliver fejret i morgen, torsdag 11., og fredag 12. med lidt at spise og drikke til kunderne og med en række tilbud både i den nye fysiske butik og i Kosmos’ webshop.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...