De er da bare søde - både originalen og den i ler. Foto: Fokus
Livet her

Krea-date eller form din hund i ler? Byens største keramikværksted åbner snart

Der er allerede stor interesse for at booke plads på de forskellige hold

24. juni 2021 kl. 15:52

AALBORG: Holder du af at dreje og forme ler, så kun fantasien sætter grænser? Så har du en helt ny mulighed for at gå til keramik, når aftenskolen Fokus åbner byens største keramikværksted, Keramikken, efter sommerferien.

Planen var egentlig at åbne de 400 kvadratmeter allerede i maj, men det satte den midlertidige nedlukning af Vor Frelsers Sogn en stopper for. Selv om sognet - og dermed også Fokus - er åbnet igen, slår Keramikken altså først dørene op i august for at være på den sikre side i forhold til udviklingen med smittetal.

Anbefalingen lyder dog, at man skal skynde sig at booke plads her før sommerferien, for der er allerede nu stor interesse for de forskellige kurser, og det går stærkt med at fylde pladserne.

Du kan blandt andet melde dig til kurser, hvor du lærer at forme din hund i ler - eller du kan tage på krea-date på workshoppen Vin og Ler. Her kan I nyde vin og pizza, mens I er kreative med ler.

Kun fantasien sætter grænser, når du drejer og former ler. Foto: Fokus

- Vi har længe drømt om at udvide vores keramikfaciliteter, som før var placeret i et kælderværksted i Dannebrogsgade. Nu har vi ombygget de gamle backstagelokaler til Skråen, skråt overfor vores øvrige aftenskoleaktiviteter på Strandvejen, siger Bjørn Salling, der er direktør i Fokus.

- Værkstedet er blevet råt, hyggeligt og topgearet med alt, hvad en keramiker eller nybegynder ud i faget kunne drømme om. Nu har vi endelig fået grønt lys for at slå dørene op. Det gør vi i august med keramikkurser i alle afskygninger.

Du finder Keramikken på Strandvejen 17b, her kan du læse mere om de forskellige kurser.

Annonceret indhold

Nyeste