Bliver kædens største forretning

AALBORG: Når Rezet Sneaker Store holder en begivenhed i en af deres fire nuværende butikker i Århus, Odense eller København, går det ikke stille for sig. Butikskæden har nemlig haft stor succes med at skabe hype omkring store salgsbegivenheder som for eksempel udsalg, eller når en limited edition kollektion har ramt hylderne. Her møder ihærdige sneaker-entusiaster nemlig altid op i hobevis, og det betyder både masser af kø og en hel del opmærksomhed. Nu er det blevet Aalborgs tur til at få den hypede skokæde til byen og Aske Frederiksen, der er direktør i Rezet Sneaker Store giver også lovning på, at det ikke kommer til at blive kedeligt, når butikken kan åbne dørene i starten af september.

- Vi har allerede flere spændende planer på selve dagen samt dagene omkring. Der vil både være et stort event, spændende produkter, der er gemt til lejligheden og meget mere, fortæller Aske Frederiksen.

I Rezets øvrige butikker er de gode til at få kunderne til at engagere sig, og der er blevet skabt et helt særligt community omkring forretningerne. Det betyder også, at Rezet Sneaker Store har haft stor succes med at skabe særlige begivenheder for de mange skointeressede, og det lader også til, at man kan se frem til at opleve dette i Aalborg.

- Eventdelen er en vigtig del af vores DNA, så vi kigger både på, hvor vi kan tage eksisterende koncepter med til Aalborg, og hvor vi skal have skabt noget, som er tilpasset til Aalborg, fortæller Aske Frederiksen.

Pauline Vink
Der vil være en masse at komme efter for sneakers-entusiasterne i den nye forretning. PR Foto

Den perfekte placering er fundet

Planerne om at åbne en aalborgensisk butik har været længe undervejs og Aske Frederiksen glæder sig over, at det nu endelig er blevet en realitet.

- Det har i flere år været en drøm for Rezet at komme til Aalborg. Vi tror på at vores koncept vil være et perfekt match med Aalborg, fortæller Aske Frederiksen.

- Vi er meget mere end en klassisk detailbutik. Vi vil rigtig gerne tilbyde vores kunder mere end kun produkterne, og det tror vi blandt andet vores community, events med mere er med til at skabe. Efter mange besøg og dialoger med lokale, er det klart for os, at Aalborgenserne også værdsætter vores koncept, og derfor flytter vi nu permanent ind, fortsætter han.

Efter beslutningen om at Rezet skulle til Aalborg, handlede det primært om placering og timing for den populære skokæde. Derfor har de også besøgt Aalborg en hel del gange det seneste år, for at se hvor kunne give mening at åbne den nye butik.

- Med Østerågades gående trafik, busser og planerne for området, så er vi ikke et sekund i tvivl om, at vi har fået en drømmeplacering, fortæller Aske Frederiksen.

- Selve lejemålet levede op til vores krav, for at vi kan indrette med Rezets velkendte, nordiske, imødekommende koncept, hvor produkterne og kunderne er i fokus, fortsætter han.

Rezet Sneaker Store forventer at åbne omkring 1. september i Østerågade 2, 9000 Aalborg.

Pauline Vink
Rezet Sneaker Store flytter ind i Slikkepindens gamle lokaler i Østerågade. Foto: Lasse Sand
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...