Får indtil september et fast mødelokale på Helnan Phønix Hotel

AALBORG: For nogle uger siden afslørede Sparekassen Kronjylland, at den åbnes en afdeling i Aalborg. I første omgang var der ansat en række medarbejdere, men nu har byens nye sparekasse også fundet lokaler. De flytter nemlig ind på Nålemagervej 6 i den bygning, der også huser IDEmøbler.

- Vi kommer til at ligge meget synligt ud mod Sønderbro, og samtidig bliver der masser af parkeringspladser lige ved afdelingen. Så vi er rigtig glade for, at det nu er faldet på plads, fortæller erhvervskundechef Morten Lybæk Zimmer.

Det varer dog lidt, inden Sparekassen Kronjylland kan rykke ind i den nye afdeling. Den skal nemlig gennemgå en stor ombygning og er derfor først klar næste sommer, men til gengæld kan de allerede primo september flytte ind i midlertidige lokaler i samme bygningskompleks. Derudover har sparekassen netop aftalt med Helnan Phønix Hotel på Vesterbro, at de indtil 1. september har mindst et fast mødelokale hos dem.

- Dermed er vi allerede nu fuldt tilgængelige og kan problemfrit tage imod både nye kunder og samarbejdspartnere som eksempelvis revisorer og advokater, understreger Morten Lybæk Zimmer, der også kan fortælle, at de første kunder er kommet på bøgerne, selv om de første af afdelingens medarbejdere kun har været i Sparekassen Kronjylland i en uge.

- Der er stor interesse for at snakke med os, og det gælder både private og erhvervskunder, så det er enormt positivt. Nu begynder vi også snart at blive mere synlige i byen, ligesom vi er tæt på at have startholdet klar, fortæller Morten Lybæk Zimmer.

Foreløbig er der seks medarbejdere, og udover erhvervskundechefen drejer det sig om privatkundechef Michael Søbygge, privatrådgiver Mette Svendsen, erhvervsmedarbejder Birgitte Larsen samt erhvervsrådgiverne Henrik Rasmussen og Morten Jørgensen, ligesom der fra 1. januar 2019 er ansat en områdedirektør. Desuden forventer Morten Lybæk Zimmer yderligere tilgang af tre til fire medarbejdere over de kommende måneder.

- Det er vildt spændende at være med til på denne måde at starte noget helt nyt op. Sparekassen Kronjylland har prøvet det flere gange før andre steder, så vi har god hjælp, men der er også rigtig meget, vi selv skal bygge op over den kommende tid. Ikke mindst vores kundeporteføljer selvfølgelig - alle starter jo med et tomt skrivebord, men til gengæld er vi også alle fyldt med

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...