Kronprisen kommer 22. januar i forbindelse med præsentation af seks nye Trap Danmark bøger

AALBORG: Kronprins Frederik kommer til Aalborg i forbindelse med præsentationen af de sidste seks bøger, som afslutter Trap Danmarks beskrivelse af Nordjylland. Kronprinsen kommer til Utzon Center mandag 22. januar om eftermiddagen. Det er et arrangement for inviterede med Aalborg Kommune som vært. Borgmestre fra de otte beskrevne kommuner er inviteret som talere ved arrangementet.

Kronprins Frederik er protektor for Trap Danmark, der i disse år udgiver den 6. udgave af det omfattende værk om Danmark. For hver af landets 98 kommuner beskrives naturen og landskabet, historien, byerne, kulturen og samfunds- og erhvervsforholdene i detaljer. Ved udgangen af 2021 har Trap Danmark udgivet et indbundet bogværk på 34 bind, 98 kommunebøger og et digitalt univers, der dækker hele landet.

Konkret præsenteres følgende seks nye bøger: Trap Danmark: Aalborg (udkommer 22. januar), Trap Danmark: Randers, Norddjurs, Syddjurs (udkommer 22. januar), Nye kommunebøger: Morsø Kommune, Vesthimmerlands Kommune, Rebild Kommune, Mariagerfjord Kommune. Kommunebøgerne udkommer 9. februar. Bogværket på 34 bind er et læseværdigt, sammenhængende og rigt illustreret værk om landets 98 kommuner og landet som helhed. Det er en beskrivelse af Danmark, hvor Trap Danmark i samråd med nationale og lokale forskere og eksperter har udvalgt det væsentligste - fra det mest almindelige til det mest specielle. Bogværket er skrevet af et stort hold af landets førende forskere og eksperter, redigeret af fagredaktører og valideret af eksterne fagkonsulenter. Desuden har Trap Danmarks Faglige Råd fastlagt de overordnede redaktionelle principper og kriterier.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...