NT lancerer Efterårspas, så du kan køre med tog og bus, så tosset du vil

AALBORG: Om du vil opleve en af landsdelens seværdigheder, besøge din bedstemor eller bare tage en tur ud i det blå og sker, hvad der sker, er op til dig.

For når NT i efterårsferien lancerer et Efterårspas til bus og tog, kan du rejse alt det, du vil for en fast pris, skriver trafikselskabet i en pressemeddelelse.

Efterårspasset er inspireret af det Rejsepas, som gav stor efterspørgsel i sommerferien. Her kunne man ligeledes for en fast pris tage på tur.

Og netop i uge 42 holder mange af NTs faste kunder ferie. Det betyder god plads i busser og tog og dermed mulighed for at invitere nogle andre gæster om bord.

- Som nordjyde behøver vi ikke rejse særlig langt. Vores region byder på alt fra skønne vandreture i skoven over kulturelle tilbud til smukke herregårde og slotte. I NT vil vi gerne bidrage til, at nordjyderne kommer ud og oplever vores fantastiske region, fortæller Mette Henriksen, der er salgs- og kundechef hos NT.

Passet koster 99 kr. for voksne og 49 kr. for børn og pensionister. Der udbydes 3.000 Efterårspas, og de bliver sat til salg fra på mandag, 28. september, kl. 9 i NTs app NTbillet og i webshoppen NTbillet.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...