Elektronikgigant i dialog om butik i tidligere Metrobygning

AALBORG: En butik i Aalborg står øverst på Powers ønskeliste.

Elektronikgiganten har ad flere omgange forhandlet om at rykke ind i ledige lokaler i City Syd. Nu ser det ud til at lykkes.

- Vi vil til Aalborg, så kort kan det siges, siger direktør i Power Jesper Boysen.

Kæden bliver fra flere stedet tippet som en af de butikker, der åbner i det nye shopping- og oplevelsescenter, der forventes at åbne i de tidligere Metro-bygninger næste år. Det er Hanssen Ejendomme, der har købt bygningerne på Fiskene, og direktør Michael Andersen går målrettet efter at få butikker ind, som ikke i forvejen er til stede i Aalborg.

- Man kunne sagtens forestille sig, at Power er et emne. De er her jo ikke i forvejen, lyder det med smil i stemmen fra Michael Andersen.

Hanssen Ejendomme samarbejder i forvejen med elektronikkæden om en forretning i Sønderborg, så ingen af parterne er ukendte for hinanden. Men direktøren ønsker ikke at bekræfte navnene på nogen af de butikker, det er planen skal bo på Metrogrunden, før ud på efteråret.

Katrine Schousboe
De tidligere Metrobygninger har stået tomme i knap fire år, men blev for nylig købt af Hanssen Ejendomme. Foto: Claus Søndberg

Af et notat hos Aalborg Kommune fremgår det dog, at man har modtaget en henvendelse fra de nye ejere om at placere to nye store såkaldt udvalgsvarebutikker med henholdsvis sport og elektronik i bygningerne.

Hos Power selv ønsker direktør Jesper Boysen heller ikke at bekræfte, at man har en aftale.

- Vi har ingen underskrevet aftale, men jeg ville lyve, hvis jeg nægtede, at vi er i dialog, siger han og tilføjer, at den manglende underskrift blandt andet hænger sammen med, at der skal udarbejdes en ny lokalplan for området for at Hanssen Ejendomme kan udvide bygningerne på grunden. Den del skal på plads først.

- Det er jo det med, om man skriver under først og går til kommunen bagefter, eller om man går til kommunen først og så skriver under. Og vi bekræfter af princip først en ny butik, når der er underskrevet en aftale, siger Jesper Boysen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...