I morgen åbner Slagter Carlsen dørene - vi kiggede også forbi i det travle døgn inden åbningen

Nørresundby: Folk i Nørresundby kan sove helt roligt til i morgen, for der er allerede ved at være fyldt op i kølediskene hos Slagter Carlsen i Nørresundby.

Tirsdag var der rigtigt, rigtigt travlt med at få det sidste på plads inden åbningen.

Det er Casper Paulsen, som ejer Slagter Carlsen i Støvring, der også ejer den nye slagterforretning i Nørresundby, men det er Jesper Vase, som har 20 års erfaring, der skal være fungerende slagtermester.

- Vi når det - for det skal vi jo, siger en travl Jesper Vase.

Anne Helene Kahr Thomsen og Lasse Sand
Casper Paulsen, ejer (tv) og fungerende slagtermester Jesper Vase, der er mesterslagter og skal står for butikken i Nørresundby.

Faktisk har slagterforretningen også haft åbent de sidste to dage.

- Det er ikke noget, vi som sådan har annonceret, for det har meget handlet om at få testet vores udstyr, forklarer Jesper Vase.

- Men vi er fuldstændigt blæst bagover af interesse - i omegnen af 350 tidligere kunder har været forbi, og mange har haft blomster og gaver med. Der er aldrig nogen af os, der har oplevet så utrolig en opbakning fra lokalsamfundet. Det er så fantastisk, siger Jesper Vase.

Anne Helene Kahr Thomsen og Lasse Sand
Personalet er ved at få styr på de sidste detaljer. Her er det Nicoline Corfixen, der vil være et af ansigterne, kunderne møder, der får styr på indholdet i kølerne.

Kunderne kommer ikke til at møde en voldsomt forandret butik, hvor også fire af de tidligere ansatte fortsat er at finde bag disken og i produktionen.

- Vi har selvfølgelig frisket op, men det er langt hen ad vejen den samme butik, kunderne kommer til og med de produkter, de kender, siger Jesper Vase.

- Men de stordriftsfordele, vi har, fordi vi har mulighed for at få blandt andet hjemmelavede spegepølser og pålæg fra vores afdeling i Støvring, hvor vi har en pølsemager, kommer helt sikkert vores kunder til gode.

- Med dem kan vi sælge vores varer i en ordentlig kvalitet til en god pris, og det er vigtigt for os, siger slagtermesteren og tilføjer.

- Det skal være sådan, at folk kan komme og handle uden at føle at de bliver flået.

Anne Helene Kahr Thomsen og Lasse Sand
Køledisken er klar med hjemmelavede delikatesser fra egen pølsemager.

Åbningsdagen starter i morgen klokken 9.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...