Krea-messerne samler dygtige kunsthåndværkere til udstillinger, boder og workshops: Foto: Krea-messerne
Det sker

Kunst og keramik: Ny messe slår dørene op i weekenden

Det er første gang, den kreative messe finder sted i Nørresundby

07. september 2022 kl. 13:05

Er du en af dem, der blev bidt af sysler som strikning, hækling eller tegning under coronapandemien? Har du altid haft en kreativ side?

Eller kunne du bare tænke dig at bruge en søndag på at beundre fantastisk kunsthåndværk, købe materialer til din egen produktion og deltage i sjove workshops med talentfulde håndværkere?

Uanset hvad skal der nok være en aktivitet for dig, når Krea-messerne for første gang kigger forbi Nørresundby. Det foregår søndag 11. september fra klokken 10.00 til klokken 16.00 i Nørresundby Idrætscenter.

Til messen vil der være et hav af kunsthåndværk at fordybe sig i. Der vil være massevis af boder, hvor du kan købe alt fra keramik og smykker til glaskunst og malerier. Samtidig vil mange af de dygtige kunsthåndværkere være i gang med diverse projekter, som man kan se og lade sig inspirere af.

Hvis du står og mangler materialer til dit eget projekt, er der også mulighed for at købe garn, stof og alt muligt andet.

I løbet af dagen vil der være diverse workshops, hvor man kan få gode råd og selv prøve kræfter med diverse former for håndværk. Blandt andet kan man male sin egen keramik, få det brændt og afhente det et par dage efter.

Der vil være opstillet et kreativt bord til børn med gratis materialer. I løbet af dagen vil der blive trukket lod om flotte præmier fra udstillerne.

Billetter købes i døren, og børn under 14 har gratis adgang.

Annonceret indhold

Nyeste