Børn og legeglade voksne kan få sig et koldt gys

AALBORG: Byens kunstmuseum byder sommeren og det mildere vejr velkommen med deres årlige arrangement Store Badedag, hvor det smukke springvand i Kunstens have bliver taget i brug igen efter vinterpausen.

Springvandet er egentlig en vandskulptur, der er skabt af kunstneren Jeppe Hein (1974-), og det måler hele 1250 centimeter i diameter.

Pauline Vink
Børnene kan nyde en gratis is, imens de leger i springvandet. Arkivfoto: Jesper Thomasen

Mærk det kolde gys

Kunsten opfordrer til, at vinterjakken gemmes væk, og at badetøjet findes frem, for modige børn og voksne inviteres nemlig til at mærke de kolde vandstråler på egen krop klokken 13. Man kan dog også bare vælge at være påklædt og stadig få den unikke oplevelse at stå midt i springvandet, når det bliver tændt.

Pauline Vink
Micki Cheng kommer forbi Kunsten til Store Badedag. Arkivfoto: Ole Iversen

Underholdning og aktiviteter hele dagen

Igennem dagen vil der foregå en masse aktiviteter for hele familien.

Der vil blandt andet være kreative aktiviteter, hvor de kunstneriske evner rigtig kan blive udfoldet, og så byder Kunsten også på gratis is til børnene. Derudover kommer Micki Cheng, der er kendt fra Den Store Bagedyst og børne-tv, forbi og spreder sit gode humør som vært for hele begivenheden.

Det er efterhånden også blevet lidt af en tradition, at det netop er den lattermilde bagedyst-deltager, der er vært for Store Badedag på Kunsten.

Den Store Badedag er 28. april 2019 klokken 11-15 på Kunsten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...