God service og godt humør er, hvad kunderne kan forvente, når de handler hos brdr. Simonsen Menswear, lover butikschefen

AALBORG: Mangler du lige noget nyt herretøj til garderoben? Så kan du snart gå på udkig hos brdr. Simonsen Menswear i Algade.

De innovative tvillingebrødre, Christian og Anders Simonsen fra Frederikshavn, har i forvejen stor succes med deres øvrige syv forretninger, og nu åbner den første i Nordjylland. Mere præcist i morgen, torsdag, på adressen Algade 10 til 12 - der hvor Fætter BR tidligere lå.

Tina Larsen
Overtøj finder du også masser af i den nye forretning. Foto: Claus Søndberg

- Vi er klar med forskellige herrekollektioner, det er basisvarer af høj kvalitet og til Danmarks billigste priser. Man finder nye varer fra kendte mærker, og det er nemt og tilgængeligt at handle hos os, siger butikschef Mikael Dahl.

På hylder og stativer finder du blandt andet t-shirts, jeans og hoodies, og blandt mærkerne er brdr. Simonsens eget Vintage Polo Club.

Mikael Dahl har ligesom souschef Markus Elkjær en fortid hos Bertoni.

Tina Larsen
I butikken finder du basisvarer til din garderobe. Foto: Claus Søndberg

- Vi kommer begge til at præge butikken ud fra de personer, vi er. Vi skaber god stemning, kunderne kan forvente smil, godt humør og sjov. Det er simpelt hen ånden i hele koncernen - vi har det sjovt, siger 23-årige Mikael Dahl.

Han betegner sig selv som engageret og målbevidst, og Mikael Dahl er da heller ikke i tvivl om sin målsætning.

Tina Larsen
Mikael Dahl lægger vægt på god service og godt humør. Foto: Claus Søndberg

- Kunderne er forhåbentlig glade, når de går herind - og altid glade, når de går ud igen. Vi er der for kunderne, de skal have en god oplevelse, siger han.

- Vi vil være Aalborgs foretrukne butik med basistøj til mænd - og den bedste service.

Dørene bliver slået op til brdr. Simonsen Menswear i morgen torsdag 5. november klokken 9. Der vil være tilbud og dj, og Mikael Dahl understeger, at de gældende corona-restriktioner bliver overholdt.

Tina Larsen
Foto: Claus Søndberg
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...