Dejen er deres helt egen, hemmelige opskrift - og alt er lavet fra bunden med fokus på veganske varianter

AALBORG: Kan du ikke få nok af donuts? Så kan du glæde dig til, at donut-shoppen og caféen La Donuteria snart åbner i Nørregade. På menukortet finder du nemlig lækre, håndlavede donuts, og kaffe der er speciallavet, så smagen passer til.

La Donuteria, der åbner hvor Vaffelhuset lå tidligere, byder indenfor på et tidspunkt, hvor den runde kage med hullet i midten generelt har kronede dage, og her i byen er to donut-butikker åbnet den seneste tid.

Du finder da også allerede La Donuteria i flere andre lande, men franchaisetager i Danmark, Tomas Sitarik, mener ikke, at markedet er mættet - og han er ikke i tvivl om, hvad La Donuterias styrke er.

- Det er kvaliteten. Dejen og glasur er udviklet gennem flere år, og vi bager donuts efter vores egen, hemmelige opskrift her hver morgen, siger han.

- Det hele er lavet fra bunden - her er ingen masseproduktion. Vi vil vise alle, hvor lækker en rigtig donut er.

Tina Larsen
Foto: La Donuteria

På menukortet finder du 10 forskellige donuts, hvoraf de seks er veganske. Og dertil kan du bestille en helt særlig kaffe.

- Vi vil gerne give gæsterne i vores donut-shop og café en helhedsoplevelse, og derfor er vores kaffe også speciallavet, så den komplementerer vores donuts. Det betyder, at smagen eksempelvis har et touch af fløde eller chokolade.

Tomas Sitarik har købt rettighederne til La Donuteria her i landet sammen med to partnere, og det er planen, at de på sigt vil udvide med donut-shops og caféer i andre byer.

Tina Larsen
Det er her i det tidligere Vaffelhuset, byens nye donut-shop og café åbner i slutningen af juli. Foto: Henrik Poulsen

- At Aalborg bliver den første skyldes, at atmosfæren her er god, og vi kan helt grundlæggende godt lide byen, siger Tomas Sitarik, der selv planlægger at flytte hertil fra Aarhus, hvor han bor i dag.

- Vi har set på lokaler flere steder, men Aalborg føltes bare rigtig. Og så synes vi, at vores koncept passer godt til byen.

La Donuteria åbner Nørregade 14 onsdag 29. juli klokken 12.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...