Butikkerne sørger for caféborde og parasoller igennem hele gågaden, livemusik og hyggelig stemning til Sensommermarked

AALBORG: Du kan snart gå på jagt efter gode tilbud, smage på alverdens lækkerier, høre musik og hygge med dine venner og familie i Nørregade.

Gadens forretninger er nemlig gået sammen og holder Sensommermarked fredag 21. og lørdag 22. august.

- Vi har et rigtig godt sammenhold butikkerne imellem i Nørregade, og vi mødes faktisk en gang om måneden for at snakke om idéer og muligheder, fortæller Majken Green, der sammen med sin mand, er indehaver af vinbaren Ma Petite France.

- Nørregade er jo fyldt med mindre forretninger, hvor ejerne selv står ved kassen. Så vi kan selvfølgelig ikke følge med de store kæder på tilbud. Vi kan til gengæld hygge om folk, give smagsprøver og den slags ting, fortsætter hun.

Der vil være smagsprøver, musik og gode tilbud til markedet i Nørregade. Foto: Privatfoto

Forretningerne sørger for, der er parasoller og caféborde gennem hele gågaden, jazzmusik og en hyggelig stemning.

Derudover er planen, at der vil være smagsprøver på chokolade, tapenader, olier, kold te, vin, brød og meget mere. Og så vil der være gode tilbud at finde på alt fra hårprodukter, smykker, tøj og brugskunst til bobler.

- Vi glæder os til at møde en masse glade kunder og gæster og til at få en god snak. Hyggen er helt klart omdrejningspunktet for os den dag, siger Majken Green.

Der er god tid at hygge sig i til Sensommermarked, hvor butikkerne vil køre med deres almindelige åbningstider, mens vinbaren, Ma Petite France, som altid holder åbent helt frem til midnat.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...