Brødet og kagerne - du nu også kan nyde i Aalborg Lufthavn - bliver bagt i det nye bageri her hos Penny Lane i caféen i midtbyen. Arkivfoto: Lasse Sand
Mad & Drikke

Lækkert brød og kaffe: Penny Lane åbner i lufthavnen

I første omgang kan du købe morgenmad - og mere nyt er på vej

01. september 2021 kl. 11:35

AALBORG: Nu kan du også nyde de lækre brød og kager fra Penny Lane i Aalborg Lufthavn.

Det nye morgenmadskoncept er åbnet i dag, onsdag. En ny placering lige efter Security og et tæt samarbejde med den kendte cafe, Penny Lane, skal sikre, at de morgenfriske passagerer mødes med duften af friskbrygget kaffe og nybagt brød. Det skriver Aalborg Lufthavn i en pressemeddelelse.

Der er altid travlt om morgenen i lufthavnen – mange mennesker skal flyve til møder eller på ferie, og derfor har Aalborg Lufthavn ønsket at styrke netop morgenmadskonceptet for at tilgodese de mange rejsende tidligt på dagen.

Aalborg Lufthavn har indgået samarbejde med Penny Lane, og forventningerne er høje.

- Penny Lane har mange år på bagen, er kendt for god kvalitet, gode råvarer og den gode oplevelse, og det i sig selv matcher os rigtigt godt, siger Niels Hemmingsen, direktør i Aalborg Lufthavn.

Også Penny Lane glæder sig over samarbejdet.

- For os er det meget interessant at komme ind i en lufthavn og lære det flow at kende. Vi skal sikre, at vi har de varer, som efterspørges, når man er på farten, og den udfordring glæder vi os rigtig meget til at løfte i tæt samarbejde med medarbejderne i Aalborg Lufthavn, siger ejer af caféen, Jonas Nikolai Hütscher Hejlesen.

I takt med at mere flytrafik vender tilbage - og dermed også flere passagerer - er det planen at udvide samarbejdet til også at have frokost på menukortet.

Det lækre friskbagte brød fra Penny Lane vil også blive serveret for de rejsende, der besøger lufthavnens Lounge.

Annonceret indhold

Nyeste