Sofie Lingeri satser på nye og anderledes mærker

AALBORG: Nyder du fornemmelsen af at vide - og mærke - at du har noget lidt særligt og velsiddende på allerinderst inde, så kan du snart få hjælp til at finde de lækre trusser eller den rette bh et helt nyt sted.

I slutningen af august åbner nemlig en filial af den nordjyske kæde Sofie Lingeri i Gravensgade.

- Vi vil prøve at ramme noget, der er lidt anderledes end det, man ellers kan få i Aalborg. Det bliver mere eksklusivt og nogle lidt andre mærker, for det skal være noget særligt at komme herind, fortæller Susanne Hosbond, der står bag kæden, der også har afdelinger i Nykøbing Mors og Thisted foruden en webshop.

Hun kalder det for en - på sin vis - lidt gammeldags butik, hvor den personlige hjælp og vejledning er vigtig. Man skal føle sig godt behandlet og hjulpet, og det stressende i at finde f.eks. den rette bh skal væk.

- Vi har lagt prøverummet ind i hjørnet, så det er privat, og vi har sørget for kaffebar, så det er en oplevelse at komme her, forklarer hun.

De to øvrige forretninger har en stor gruppe af faste kunder, men her i Aalborg, forventer Susanne Hosbond, at hun skal have fat i et nyt segment.

- Uden at fornærme nogen, kan jeg godt sige, at jeg regner med, at kunderne i Aalborg vil være yngre, og derfor er jeg også gået efter nogle lidt mere eksklusive mærker, som man i nogle tilfælde ikke kan få i byen i forvejen, siger hun og nævner eksempler som spanske Andres Sarda, franske Simone Pérèle og japanske Wacoal.

Katrine Schousboe
Susanne Hosbond har været i branchen i mange år og glæder sig derfor til at prøve noget helt nyt med butikken i Aalborg. Foto: Bo Lehm

Hjælp og service

Selv glæder hun sig også til at arbejde med nogle produkter, hun ikke har forhandlet før, for hun er overbevist om, at de kan noget andet end de gængse undertøjsmærker, man kan få mange steder.

- Jeg er blevet så gammel, at jeg ikke gider mere pjat. Her hos os skal man kunne få hjælp til at finde det helt rette, og når vi går i gang, bliver mange kunder overraskede over, at de måske skal have en helt anden størrelse, end de forventede. Det er den personlige hjælp, der er det vigtigste her, lyder det.

Med latter i stemmen forklarer hun, hvordan hun selv kan blive voldsomt irriteret over at komme ind i forretninger, hvor hun nærmest føler, hun forstyrrer ekspedienters privat-snak.

- Jeg kan ikke have det. Så når man kommer ind til os, kan man forvente, at man får den hjælp og service, man behøver, fastslår hun.

Egentlig var det ifølge Susanne Hosbond slet ikke meningen, at hun skulle have flere forretninger, men nogle tilbud er så gode, at de ikke kan afslås. Og netop lokalet i Gravensgade, som tidligere har huset Georg Jensen Damask, var et af dem.

Dels er Susanne Hosbond for nylig flyttet til Aalborgs opland, dels kunne hun se, at der var et uopdyrket marked i byen. Da hendes søn kom og sagde, at nu var lokalet der altså, så var det bare om at slå til. At hun så tilmed kommer tæt på sønnen, Karl Martin Hosbond, der har deKarl på hjørnet af Gravensgade, er bare en ekstra bonus.

- Ja, han skal nok nå at blive træt af at have mig rendende her, ler hun.

Sofie Lingeri åbner i Gravensgade 26. august.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...