Vi sendte Lærke og kæresten på Comwell Hvide Hus Aalborg

AALBORG: Trænger du til at se nogle andre hvide vægge en dine egne? Det spørgsmål stillede aalborg:nu sammen Himmerland Boligforening i konkurrencen om et ophold på Comwell Hvide Hus i Aalborg. Lærke Tøgersen Skriver blev den heldige vinder, og fra hende er anbefalingen klar.

- Det har simpelthen været så lækkert at komme lidt ud. Jeg er studerende og har set rigeligt til min pc og mine egne fire vægge, fortæller Lærke Tøgersen Skriver.

Niels Skovmand
Allerede ved ankomsten var der kage klar. Privatfoto

Sammen tjekkede kæresteparret ind i en suite på Comwell Hvide Hus i Aalborg. Som en del af præmien medfulgte der kaffe og kage, en tre-retters middag og morgenmad på sengen.

- Vi forlod slet ikke værelset. Det var simpelthen så lækkert at være der, og så var det jo koldt udenfor. Det var bare dejligt at komme væk fra det hele og få en lille pause, fortæller Lærke Tøgersen Skriver.

På værelset havde de medbragt deres laptop og benyttede sig af tv-pakken på hotellet.

- Vi så et par film og stenede noget tv. Ja, vi slappede bare af, lyder det fra Lærke Tøgersen Skriver.

Niels Skovmand
Aftensmaden bestod blandt andet af Boeuf Bearnaise. Privatfoto

Maden blev serveret på værelset, og selvom det ikke er det samme som et restaurantbesøg, føltes det sådan.

- I suiten var der jo to værelser, så vi skulle da bevæge os ind i rummet ved siden af, så det føltes da lidt som at komme ud. Den store forskel var jo, at vi ikke behøvede at klæde om for at spise. Bare det at slippe for at skulle lave mad og forholde os til, hvad vi skulle have at spise, var lækkert, fortæller Lærke Tøgersen Skriver.

Niels Skovmand
Morgenmaden blev serveret på sengen. Privatfoto.

Anbefalingen fra Lærke Tøgersen Skriver er da også klar. Hun kan kun anbefale, at man lige tager et døgn ud og får nye indtryk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...