Få aktiveret ungerne og klaret de sidste gaver under samme tag

AALBORG: Mangler du en helt særlig gave, skal børnene have nyt tøj eller bare have brændt lidt krudt af tilsat en kulturel oplevelse - så kan du klare det hele i stort set samme omgang i Nordkraft på søndag 9. december.

Over alt i huset vil der hele dagen være forskellige former for blandede aktiviteter for hele familien.

I Kedelhallen har det bornholmske modehus Nord + Nord lagersalg af blandt andet Okker-Gokker Organic tøj til hele familien fra kl. 11-17. Arrangørerne lover minimum 50 % rabat, og priserne begynder ved 25 kroner.

Også ved Biffen er der lagersalg. Biografen har tømt lageret for gamle filmplakater og sælger nu ud af dem mellem kl. 14 og 16. Udsalget finder sted ved Biffens indgang i Teatersmøgen, og det gælder om at være hurtigt ude, hvis man har en særlig favorit, man ønsker at få fingre i - det er nemlig ikke muligt at reservere plakaterne på forhånd. De gamle filmplakater er delt ind i forskellige prisklasser - eksempelvis 20, 50, 100 og 200 kroner.

Også sidste år var Biffen i gemmerne og satte et udvalg af gamle filmplakater til salg. Foto: Biffen

I Teater Nordkraft spiller børneforestillingen Faster Lizzis jul to gange denne dag - henholdsvis kl. 10 og kl. 15. Mellem forestillingerne holder teatret åbent for juleklip og julehygge i loungen. Man hiver alle de gamle forestillingsplakater frem og forvandler dem til julehjerter. Det er ganske gratis at være med, og man kan tage det, man laver, med hjem.

Er der fortsat krudt tilbage i kroppen - så er der traditionen tro Søndagslegeland i DGI Huset. Hallen er opbygget til et stort spring- og klatrelegeland, hvor både store og små kan få lov at give den fuld gas. Det koster 50 kr. pr. person - mens børn under to år er gratis.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...