Nu kan du snart igen handle i Lagkagehuset på Otto Mønsteds Vej. Pr-foto
Shopping

Lagkagehuset har fået bugt med mus: Se her, hvornår butik genåbner

Bageriet er blevet rengjort fra ende til anden

22. juni 2022 kl. 10:39

AALBORG: Små mus fik i den forgangne uge bugt med Lagkagehuset i Meny på Otto Mønstedsvej. Men nu har Lagkagehuset fået bugt med musene.

Bilister, som drejede ind til butikkens drive-in, blev onsdag morgen mødt af et par af Lagkagehusets medarbejdere, som langede gratis rundstykker og juice ind gennem bilruderne. Samtidig kunne de glædesstrålende fortælle, at Lagkagehuset planlægger at genåbne i morgen, torsdag.

I København bekræfter Aske Krohn, der er Head of Operations med ansvar for alle Lagkagehusets butikker i Danmark, at bageriet på Otto Mønstedsvej er klar til at slå dørene op efter flere dages lukning.

Butikken er blevet endevendt og rengjort fra ende til anden efter fund af såvel levende mus som museefterladenskaber, men nu har samarbejdspartneren Anticimex, der er en skadedyrsbekæmpelses-virksomhed, konstateret, at der ikke er flere tegn på mus, og derfor er der givet grønt lys til genåbningen.

- Det er vi rigtig glade for, siger Aske Krohn og fortæller, at uddelingen af de gratis rundstykker har været Lagkagehusets måde at takke kunderne for tålmodigheden.

Lagkagehuset har været lukket i flere dage på grund af mus, men nu er butikken klar til at genåbne. Pr-foto
Annonceret indhold

Nyeste