Vandt afstemningen på OpdagDanmark

AALBORG: Burgerkæden The Burger Shack, som også er i Aalborg, laver landets bedste burgere.

Det er i hvert fald resultatet af en afstemning på sitet OpdagDanamark. 15.000 har stemt og 20 procent mener, at The Burger Schack laver de bedste burgere i kongeriget.

Samtidig blev Mikuna i Aarhus kåret til Danmarks Bedste Burger uden kød.

Paul Aaron, der står for den daglige drift i restauranten i Aalborg, er en glad mand.

- Det kan ikke beskrives med ord hvor fed en fornemmelse det var, da vi fik beskeden om, at vi havde vundet. At det hårde arbejde, vi dagligt ligger i at servere vores burgere med økologiske grøntsager og kød fra fritgående kvæg, bliver anerkendt i en sådan grad, det er en helt fantastisk følelse, siger han.

Mathias Nyhuus, der er marketings- og kommunikationsrådgiver hos Burger Schack, siger, at det er en kombination af de gode råvarer, der bruges, tilberedning over åben ild og den gode stemning, der er hos The Burger Schack, der er årsag til de mange stemmer og den flotte førsteplads.

The Burger Schacks højborg er Aarhus, hvor der i det lille lokale i Frederiksgade produceres væsentligt flere burgere end hos nogen af kædens andre steder.

- Men Aalborg følger godt med. Vi er blevet rigtig godt modtaget i Aalborg, siger Mathias Nyhuus.

Prisen som Danmarks Bedste Burger skal selvfølgelig anerkendes, og derfor holder The Burger Shack i Aalborg en kæmpe fejring mandag 30. juli, hvor der er en god pris på burgermenuer hele dagen.

- For os er det vigtigt at prisen på vores mad gør det muligt for både familier og studerende at kunne spise en god burger, så derfor holder vi vores priser helt nede, hvor man måske ikke andre steder finder en burger af samme kvalitet. Men denne mandag har vi besluttet at banke priserne endnu mere i bund, siger Paul Aron.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...