Sådan kommer landets største Boxit til at se ud.

Syv etager med i alt 19.500 kvadratmeter

AALBORG: Depotrumskæden BOXIT er i gang med at bygge en ny afdeling i Aalborg, der forventes at stå klar i første halvår af 2019. Og det bliver landets største.

- Der bliver tale om landes største BOXIT på i alt 19.500 kvadratmeter, fordelt på syv etager. fortæller BOXIT’s adm. direktør, Christian Nielsen.

Den nye BOXIT får en super central placering - lige ved Østre Allé/Sønderbro krydset, der med 48.000 biler om dagen, er Aalborgs mest trafikerede. Så det bliver nemt at komme til og fra, og lejer man kontorplads i bygningen, får man byens mest optimale beliggenhed, tæt på centrum og motorvejen.

På de tre nederste etager bliver der masser af nye depotrum til alle de aalborgensere, der mangler ekstra plads til private gemmer eller til erhverv, der har brug for lagerplads. På 4. og 5. etage indrettes et BOXIT Flexoffice, der er et kontorhotel med 70-80 kontorer. Flexoffice-konceptet, der allerede findes i BOXIT i Risskov, minder lidt om depotrums-konceptet i sin enkelhed: Man kan leje kontorer i høj kvalitet, men til en lav pris, fordi alle de dyre, udenoms omkostninger, der typisk er forbundet med kontorhoteller er skåret fra. Man får et moderne og billigt kontor på en attraktiv adresse, med kort opsigelsesfrist, p-pladser og mulighed for at leje et depotrum som lager i samme bygning som kontorhotellet. Flexoffice har en plug & play løsning, hvor man kan leje kontoret med møbler - så man hurtigt er i gang til meget små penge.

BOXIT selv skal også bo der. På 6. og 7. etage bliver der nyt domicil til BOXITs egen administration og Escot Erhvervsejendomme, som BOXIT er en del af.

- Vi glæder os selv til at flytte ind det flotte nye byggeri, og vi glæder os til at tilbyde endnu flere depotrum og kontorer til nordjyderne. Desuden er vi glade for, at vi med byggeriet giver området et løft. De tomme bygninger, der har stået på grunden, har ikke pyntet, og vi håber og tror, at den nye bygning vil ændre markant på det, siger Christian Nielsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...