Marcus Delfer guider dig til oplevelser de kommende dage

AALBORG: Efteråret er landet, humøret er stadig højt, og byen pulserer fortsat efter sidste uges idrætsmøde, Waater festival, 90’er fest og fredagsrock.

Aktiviteter er der nok af, og selvom de lune temperaturer ikke længere er en daglig fast følgesvend, bærer det tidlige efterår altid et sommerligt efterskælv, der ikke nødvendigvis tvinger én til indendørs aktiviteter. Vi har samlet tre bud på hvad du kan lave, udendørs og indendørs, i den kommende weekend.

God fornøjelse!

Fredag: Landskamp

Når weekenden langt om længe lander for dine fødder, og du er klar til at slå dig løs, kan du opsøge det unikke fællesskab i Aalborg Portland Park. Det er U21 landsholdet, der spiller bolden op med de seneste input, deres nye spanske træner Albert Capellas. Landsholdet har i de forløbne kampe været garant for mange mål og deres seneste to har også kastet sejre af sig. Lad den stime fortsætte til efterårets første kamp mod Ungarn, der stadig kæmper for at finde formen.

Hvad - U21 Landskamp Danmark - Ungarn

Hvor og hvornår - Aalborg Portland Park, Fredag kl. 18.30

Hvor meget - Gratis, kom i god tid

Lørdag: Skovbadning

Tilbage i 80’ernes Japan opstod fænomenet “Skovbadning”, der er natur-terapi og har til formål at afhjælpe stress. Det kræver ikke badetøj eller andre traditionelle bade-elementer, fordi det i al sin enkelhed handler om at suge alle skovens sanseindtryk til sig. Har du tabt netforbindelsen til naturen, kunne du tænke dig at skrue ned for tempoet og byens larm for bare at sanse skovens dybe ro? Så er det lørdag formiddag, du skal møde op ved Egholm-færgen og tage tilbage til rødderne.

Hvad - Skovbadning på Egholm

Hvor og hvornår - Egholm Færgevej 23, 9000 Aalborg, lørdag kl. 09.45

Hvor meget - 395,- Billetter købes via Fokus Folkeoplysning

Marcus Delfer
Efterår er biograftid - og i Biffen kan du komme med i filmklubben De Smukke og Særlige. PR-foto

Søndag: Filmklub

Det er altid lidt sjovere at se film på det store lærred, og i takt med efteråret langsomt trækker os mere indendørs, er det ikke længere en skam at tage en pause fra den sol, der lunede byen sidste weekend.

Biffen i Nordkraft begynder filmklubben “De Smukke og Særlige”, hvor du bliver inviteret med til forestillinger af prisvindende og anerkendte film, håndplukket af Biffens personale.

Sæsonen kickstartes med filmen “Smerte og Ære”, hvor du bl.a. Møder Antonio Banderas i hovedrollen som filminstruktøren Salvador Mallo, der befinder sig i en menneskelig og karrieremæssig krise. Banderas modtog prisen for 'bedste mandlige hovedrolle' til filmfestivalen i Cannes for sin præstation.

Hvad - Første forestilling i filmklubben “De Smukke og Særlige”

Hvor og hvornår - Biffen, Nordkraft. Søndag kl. 15.30

Hvor meget - Køb et medlemskab til 50 kr., der giver dig adgang til fem forestillinger med billetpris til 50 kr. Ønskes kun én billet til forestillingen, koster den 70 kr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...