Her torsdag middag er der massiv interesse for byens nye kebab-sted

AALBORG: Vi kan vist roligt konstatere, at vi er vilde med - gratis - döner-kebab her i byen.

For kort tid siden slog Berlin Döner dørene op i Reberbansgade, og allerede ved åbningen klokken 11 stod omkring 200 mennesker i en lang kø, der slangede sig ned gennem vores madgade nummer et.

Tina Larsen og Jakob Kanne Bjerregaard
Damir Stojkovic og hans medarbejdere har rigeligt at se til her torsdag middag. Foto: Jakob Kanne Bjerregaard

Vi var naturligvis med for at tage temperaturen på åbningen, og i køen fandt vi blandt andet Sebastian Andreasen, der skal studere til finansøkonom efter sommerferien.

- Jeg har fået döner-kebab mange gange før i Spanien og Tyskland. Og det er rigtig fint, at der nu kommer et mere varieret udbud af fastfood i Aalborg, siger han.

- Og da de åbner nu, kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at smage det. Vi har stået her i en time. Da vi kom, var køen kort. Men nu går den jo næsten ned til Cafe Alfa.

Tina Larsen og Jakob Kanne Bjerregaard
Her er den så - den berømte döner-kebab. Foto: Jakob Kanne Bjerregaard

Det er en populær kebab, der nu gør sit indtog på den aalborgensiske madscene: Den er berømt for sit marinerede oksekød, det lækre tyrkiske madbrød og de friske grøntsager med de originale saucer.

Manden bag Berlin Döner i Aalborg er Damir Stojkovic, og han lover gratis kebab til alle på åbningsdagen - altså så længe han har råvarer nok.

Du finder Berlin Döner på Reberbansgade 13b.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...