Royal Unibrews lastbiler ruller 8. oktober forbi Q8 på Hadsundvej 95 og Scheelsmindevej 2, hvor du kan afhente de forudbestilte drikkevarer.
Livet her

Lastbil med billige øl er på vej til Aalborg

Se her, hvordan du sikrer dig et par rammer

03. oktober 2022 kl. 15:48
Opdateret 04. oktober 2022 kl. 10:26

AALBORG: Skal du holde fest i efterårsferien, eller er du allerede begyndt at forberede dig på at lægge hus til diverse julefrokoster i december, så får du nu chancen for at få fyldt godt op med billige drikkevarer.

Det er bryggeriet Unibrew, der har besluttet at sælge store mængder overskudsbryg, som ikke kan afsættes til supermarkeder og restauranter, fordi bedst før-datoen er overskredet.

Datoen er dog kun vejledende, så drikkevarerne fejler ingenting, og i stedet for at hælde dem ud, har Unibrew derfor besluttet, at tørstige danskere skal kunne købe dem ekstra billigt.

Der er tale om CULT Cookie Dreamer (sukkerfri), Faxe Kondi Lakrids (sukkerfri) og de belgiske øl Affiligem Blonde 6,7%,  Affilegem Dubbel 6,8% og Albani Special IPA 4,5%.

Royal Unibrew har indgået et samarbejde med Q8 og madspildsappen Too Good To Go for at få afsat de overskydende produkter og reducere spild. Du kan bestille drikkevarerne i appen frem til 5. oktober klokken 12, og så kan du hente dem på Q8 på Hadsundvej og Scheelsmindevej 8. oktober mellem klokken 9 og 14. 

Du kan læse mere om tilbuddet og se priser i Too Good To Go-appen, som du kan downloade gratis fra Google Play eller Apple Store.

Annonceret indhold

Nyeste