Lokoo er ny frisør i Nørresundby med en ledig stol til leje

AALBORG: 30-årige Christina Gadensgaard Larsen har åbnet dørene i sin nye frisørsalon Lokoo, der har til huse på Vestergade 63 i Nørresundby.

Christina Gadensgaard Larsen, der er udlært hos Poul M i 2009 har arbejdet som selvstændig flere gange, og det sidste års tid arbejdet hos en frisør i Vodskov.

Anne Helene Kahr Thomsen og Henrik Bo
Som frisør har Christina Gadensgaard Larsen både erfaringer fra Australien og København, men hun er ikke i tvivl om, at Nørresundby er det helt rigtige sted.

Og egentlig overvejede hun, om hun måske i virkeligheden skulle tilbage til København, hvor hun også har arbejdet i en årrække.

- Og det havde jeg måske også gjort, hvis ikke det var fordi, jeg også har lille Oda - min datter derhjemme, siger hun.

I forbindelse overvejelserne blev det derfor tydeligt for hende, at ude er godt, men hjemme (i Nordjylland) er bedst for Christina Gadensgaard Larsen, der blandet har arbejdet et år i Australien hos en barber. Og som derfor har lidt at sammenligne med.

Anne Helene Kahr Thomsen og Henrik Bo
Der er plads til endnu en frisør, hvis nogen har lyst til at leje stolen.

Med sig fra København har hun en ide, der måske kan hjælpe andre unge frisører med børn.

- Da jeg var i København, lejede jeg en en frisørstol hos en en etableret frisør - og så var jeg i gang - og jeg kunne selv indrette min arbejdsdag efter kundernes og mine egne behov, siger hun.

Hun er ikke i tvivl om, at en lignende måde at arbejde på, kan appellere til andre, måske især yngre frisører med børn, der har besvær med at få de lange dage til at gå op.

- Det er noget, jeg godt kunne tænke mig, at vi var lidt bedre til her i Aalborg, og derfor har jeg også tænkt mig at tilbyde en stol her, hvis der er en frisør, der har lyst til at prøve at arbejde på den måde, siger hun.

- De lejer stolen, betaler husleje og så bestemmer de for eksempel selv, hvornår de vil arbejde.

- Det er noget, jeg som mor godt kan se det smarte i, siger hun.

Anne Helene Kahr Thomsen og Henrik Bo
Den nye salon ligger på Vestergade 63.

Senere på måneden rykker der en anden samarbejdspartner ind i lokalerne.

Det er Line Toftegaard Nielsen, der vil tilbyde blandt andet botoxbehandlinger.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...