Der blev grædt mange tårer, da stedet lukkede i 2017, men nu er det igen tid til at støve luftguitaren af. I hvert fald for én aften

AALBORG: Rock Caféen var et af Gadens ældste værtshuse, da det lukkede døren efter 26 vilde år tilbage i 2017. Nu genåbner stedet helt ekstraordinært for én aften, når der er efterfest til koncerten på Studenterhuset med Hatesphere samme aften.

For nyligt dukkede der nemlig en ny begivenhed frem på Facebook, hvor man blandt andet kan læse:

- Efter utallige efterspørgsler om at genoplive det monster, som har præget store dele af rock- og metalfolkets opvækst i Aalborg, åbner Rock Caféen nu igen dørene op lørdag d. 2 Marts 2019, så folket endnu engang kan få sit fix.

På denne aften, og kun denne aften, styres musikken af den legendariske DJ Henk (DJ på Rocken fra 2005-2013), som ligesom i de gamle dage fylder jeres ører med salig ødelæggelse.

Camilla Gammelgaard
Der er mange, som savner Rock Caféen, eller bare "Rocken", som den også blev kaldt. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Det er Rekom, der ejer Rock Caféen, som i dag går under navnet Jomfru Ane Lounge. Det bruges som et lokale, der kan udlejes til privatfester. Rekom bekræfter, at det for én enkelt aften vil genåbne som gode gamle Rock Caféen, da en ildsjæl fra metalmiljøet har fået lov at skabe en event. Dog kan man ikke forvente, at det hundrede procent ligner sig selv, da der er sket meget siden lukningen.

Arrangementet kommer desuden i forlængelse af, at der samme aften er metalkoncert på Studenterhuset. I opslaget på Facebook bliver der lagt op til en aften med fuld smæk:

- Hatesphere leverer på selvsamme dag performance på Studenterhuset i relation til deres Reduced to Flesh Turné, og efter de er færdige, fortsætter det med Hatesphere Afterparty på Rock Caféen.

Camilla Gammelgaard
Hvis arrangementet bliver en succes, så er håbet at gøre det igen i fremtiden. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Der kommer flere informationer i takt med at arrangementet planlægges: Dette inkluderer bl.a. åbningstid (lige nu sat til 21.00-5.00, fordi Facebook kræver klokkeslæt) og alkoholpriser.

Afslutningsvis bliver der givet et håb til dem, der drømmer om flere oplevelser på Rock Caféen i fremtiden:

- Bemærk at dette er et one-time special arrangement, men hvis arrangementet bliver en succes, er planen at afholde det igen.

Camilla Gammelgaard
Der er tale om et Hatesphere Afterparty. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...