Livet her

Lejligheder for de kræsne

43 store og dyre lejligheder på Beddingen klar til indflytning om et års tid

02. oktober 2017 kl. 13:50

Der er næppe mange førstegangskøbere blandt dem, der flytter ind i de nye lejligheder på Beddingen i Østre Havn. Priserne begynder ved 3,4 mio. kr.

Op til weekenden blev der taget første spadestik til byggeriet, som bliver på i alt 7000 kvadratmeter og omfatter 43 lejligheder. Desuden er der ca. 800 kvadratmeter p-kælder.

- Med den placering, som byggeriet får på Beddingen, fortjener lejlighederne at være eksklusive. Der er kræset lidt ekstra for det hele, siger Robert Andersen, direktør hos TK Development.

- Vi tror lejlighederne vil være interessant for folk, som har solgt deres hus og gerne vil lidt tættere på centrum og slippe for havearbejde m.v., siger Rober Andersen.

Lejlighederne varierer i størrelse fra godt 130 kvadratmeter til knap 220.

Og priserne begynder ved 3,4 mio. kr., mens den dyreste koster 7,4 mio. kr.

Foreløbig er der solgt 14 lejligheder, oplyser Robert Andersen.

Det er Skovhus Arkitekter, der har tegnet byggeriet.

Det første spadestik til byggeriet er netop taget.

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S) var inviteret til som den første at stikke sølvspaden i jorden.

- Det er jo et helt speciel sted. Her lå værftet, en ikonisk virksomhed med mange arbejdspladser. Nu bliver der plads til at endnu flere borgere kan flytte til vores by, sagde borgmesteren.

- Det bliver et meget attraktivt sted at bo med de mange kulturelle aktiviteter, der er her i området, lød det fra borgmesteren, inden han gav spaden videre til administrerende direktør i TK Development Frede Clausen, som tog spadestik nummer to.

Annonceret indhold

Nyeste