Restauranter og cafeer i Aalborg er gået sammen i ét fællesskab

AALBORG: Restauranter og cafeer i Aalborg er gået sammen i ét fællesskab med et fælles budskab. Budskabet er, at det er trygt at spise ude.

- Det er gået meget stærkt med at få stablet den nye forening på benene, og vi vil gerne have endnu flere med i fællesskabet, fortæller medstifter Sarah Kruse.

Onsdag i sidste uge mødtes flere fra Aalborgs restaurationsbranche med det mål at få samlet cafeer og restaurationer i en forening, så de kunne få en stemme.

- Efter mødet har vi arbejdet hårdt på at få skudt gang i en kampagne, der kan bringe budskabet om, at det er trygt at spise ude, og det har vi brug for, lyder det fra Sarah Kruse.

- Det er ingen hemmelighed, at restaurationsbranchen lider under coronaen. Så derfor er der også et behov for, at vi står sammen og støtter hinanden, fortsætter Sarah Kruse.

De seneste restriktioner med mundbind, antalsbegrænsning overfor cafeer og restauranter, og tidligere lukketider har ikke gjort det nemmere.

Kampagnen indeholder instruktioner om de nye forhold på restauranter og cafeer, og kampagnen understøttes af interviews med rådmand Mads Duedahl og erhvervsminister Simon Kollerup.

- Vi har allerede fået bred opbakning blandt andet fra rådmand Mads Duedahl og erhvervsminister Simon Kollerup. Erhvervsministeren har da også flere gange opfordret til at spise ude med ordene "Det gør jeg selv", fortæller Sarah Kruse.

Lige nu er der 16 restauranter og cafeer med i fællesskabet, men alle er velkommen.

- Vi vil gerne have alle med, men det er gået så stærkt, at vi ikke har fået fat i alle endnu. Derfor kan man altid henvende sig som spisested til enten mig eller Mikele Volpi fra San Giovanni, lyder fra Sarah Kruse.

Fællesskabet er åbent for alle spisesteder i Aalborg, og kampagnen bakkes op af Nordjysk Mad og turisme, DRC, VisitAalborg, Aalborg Kommune, Aalborg City, Erhverv Norddanmark m.fl.

Let’s Eat Aalborg sætter gang i kampagnen i løbet af ugen, hvor man i første omgang vil udsende videoer der guider til, hvordan man sikkert kan støtte de lokale spisesteder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...