Jørgen Leth, Frithjof Toksvig og Mikael Simpson kan opleves i Aalborg 22. april. pr-foto

Koncert i Europahallen søndag 22. april

AALBORG: Søndag 22. april kl. 16 kan man i Europahallen opleve en koncert med de anmelderroste "Vi Sidder Bare Her", hvor musikerne Mikael Simpson og Frithjof Toksvig har skabt en mageløs og stemningsfuld musikalsk rejse som lydbillede til Jørgen Leths unikke freestyle poesi.

Koncerten bliver den ene af blot fire koncerter med de tre herrer næste år.

"Vi Sidder Bare Her" høstede masser af anmelderroser og medieopmærksomhed og følelsen af, at Toksvig og Simpson musikalske univers passede perfekt til Jørgen Leths ord, formuleringer, stemme og ikke mindst tonation, var fremherskende alle steder.

Det er en stor fornøjelse at høre Jørgen Leths betragtninger omkring forskellige dagligdags ting og vi kommer omkring løgn, deponerede ting, mænd der græder og en tur gennem Danmark i tog.

“Jeg kan ikke skrive en digtsamling på det her niveau, det er det bedste vi nogensinde har lavet." Sagt af Jørgen Leth

Og det må man give ham ret i! De meget personlige og næsten gåsehudsfremkaldende numre, hvor Jørgen Leth beskæftiger sig med mere følsomme emner som bl.a. at sige farvel, at være skrøbelig, depression, det at være alene. Og fra det nye album "Rak-Ma-Gak" kredser man om emner som "Efterår" som årstid og hvad den giver af følelser og melankolier. Om hvordan det var at cykle og hvor det også implicit ligger i tankerne at Jørgen Leth ikke kommer til det igen. Og ikke mindst nummeret “Jeg Hader Havet". Alle numre, der er med til at give yderligere en dimension til teaterkoncerten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...