Natklubben og stripbaren "Maxim Bar" i Aalborg er klar til at tage på nye eventyr med ny lejer ved roret

AALBORG: Hvis letpåklædte kvinder, fancy drinks og intim stemning i diskret belysning tænder dig og giver dig julelys i øjnene, så er det altså bare nu, at du skal slå til og blive natklubejer i Aalborgs midtby.

Opfordringen er kort og godt:

- Hiv tegnedrengen frem og bliv den kommende lejer af den ikoniske og navnkundige natklub og stripbar med det hæderkronede navn "Maxim Bar".

Tusinder og atter tusinder af gæster fra ind- og udland har mellem år og dag - primært ud på de små timer - lagt deres vej forbi etablissementet i Borgergade 2, der med store bogstaver over indgangsdøren ind til forlystelseshulen lokker med striptease - og måske især den ekstra dragende og eksklusive tilføjelse "Total Naked".

Torben O. Andersen
”Maxim Bar” ligger i Borgergade i Aalborgs centrum kun et stenkast fra Danmarks forlystelsesgade nummer 1. - nemlig Jomfru Ane Gade. Arkivfoto

Adult underholdning

"Maxim Bar" er nemlig nu blevet udbudt til leje af ejendomsmæglerfirmaet "Restaurantmaegler.dk".

En ny lejer skal såmænd kun hoste op med 1.498.000 kroner i afståelsesbetaling til den nuværende lejer - eller nøglepenge, som det også hedder i den branche - for at få foden under eget natklubbord.

Og det skal også i den forbindelse tilføjes, at den månedlige husleje er fastsat til 31.000 kroner.

For disse beløb får man så retten til at råde over et lokaleareal på ca. 250 kvadratmeter med 100 siddepladser, der kun ligger et stenkast fra Jomfru Ane Gade.

Om man så ønsker at fortsætte som hidtil med såkaldt "adult entertainment service" - eller som det også bare hedder på aalborgensisk "voksenunderholdning" - ja, det er så helt op til den nye og kommende lejer at afgøre det.

Torben O. Andersen
Natklubben og stripbaren skilter med store bogstaver på facaden med ”Total Naked” striptease. Arkivfoto

Direktør George Schmidt, fra firmaet "Restaurantmaegler.dk" i København, siger til aalborg:nu, at etablissementet kan overtages med stort set omgående virkning.

- Jeg vil gerne understrege, at den kommende lejer suverænt selv afgør, om stedet skal videreføres i sin nuværende form som natklub og stripbar eller, om det skal indrettes til noget helt andet.

En supergod forretning

- Det kunne f.eks. være en ny restaurant, en café, vinbar eller noget helt fjerde - eller femte for den sags skyld - efter lejerens eget ønske, siger George Schmidt og bemærker, at det derfor kun er fantasien, der sætter grænser for anvendelsesmulighederne på stedet.

George Schmidt:

- Jeg er helt sikker på, at den nye lejer kan lave en supergod forretning i lokalerne.

- Vi har kun haft "Maxim Bar" til udlejning for ejeren i et par uger, og der har været en helt enorm interesse for sagen.

- På nuværende tidspunkt er der således blevet klikket ikke færre end 8241 gange på emnet på nettet, oplyser direktøren og tilføjer, at der endvidere er blevet bestilt ca. 100 salgsopstillinger.

Torben O. Andersen
Tusinder og atter tusinder af gæster fra ind- og udland har mellem år og dag hygget sig ganske gevaldigt i disse lokaler. Arkivfoto
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...