Skru op for romantikken eller inviter vennerne på en hyggelig eftermiddag med picnickurven fra Ma Petite France

AALBORG: Savner du inspiration til den der helt særlige, romantiske date - eller vil du kræse lidt ekstra for gode venner? Og overvejer du at gøre det med picnic - så er nyeste initiativ fra Ma Petite France måske noget for dig. For du får nemlig mere end eksempelvis charcuteri, ost, brød, lemonade og vin med.

- Vi har valgt at lave picnic med butler-service, så man ikke behøver slæbe store tasker, tæpper osv rundt i byen. Vi sørger for det hele og for, at der er dækket op og gjort lækkert, når I kommer, siger Majken Green, der ejer den franske vinbar i Nørregade med sin mand Kristian.

Tina Larsen
Picnickurv med alt inkluderet, leveret direkte til dig. Foto: Ma Petite France

- Alt, du skal gøre, er at sætte dig til rette på dit udvalgte picnic-sted, så kommer vi cyklende med kurven. Du behøver ikke engang pakke den sammen igen - vi skal nok hente den for dig, når picnicen er ovre.

Initiativet er taget for at gøre det nemmere for dig.

- Inden man har fået samlet det ene og det andet, er det blevet overskyet, og hyggen er gået tabt i praktiske gøremål. Derfor hjælper vi med at skabe rammerne om en romantisk, hyggelig og lækker picnic, hvor man nu ønsker det, siger Majken Green.

- Vi bringer ud i Aalborg langs fjorden fra Fjordparken til Østre Havn, samt i parkerne – Kilden, Østre Anlæg og Karolinelund. Skulle man bo længere væk, så finder vi nok også ud af det.

Hun glæder sig over, at kurven og den medfølgende service er blevet godt modtaget.

- Vores gæster og følgere synes, det er et fedt initiativ, og vi håber, at der bliver gang i cyklen hele sommeren.

Du kan læse mere her på vinbarens Facebookside

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...