Butikken på Tornhøjvej er den tredje i Aalborg

AALBORG: Den tyske discountkæde Lidl åbner 14. maj sin tredje butik i Aalborg. Butikken ligger på Tornhøjvej 2 i Aalborg Øst og byder på et salgsareal på hele 1286 kvadratmeter, oplyser Lidl i en pressemeddelelse.

Butikschefen er Jesper Kjær Lund, der de sidste fire år boet i Aalborg og kommer med erfaring både som souschef og butikschef i Lidl-butikken i Hjørring.

- Vi havde glædet os til at holde fest og en masse aktiviteter, men grundet coronakrisen åbner vi stille og roligt op, siger Jesper Kjær Lund, der trods virussituationen ser frem til en god åbningsuge. Han understreger, at butikken følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger og har gjort en masse foranstaltninger, så kunderne kan handle trygt og sikkert.

- Normalt holder vi naboaften og andre festlige aktiviteter i løbet af weekenden, men de er aflyst, da vi ikke ønsker at tiltrække mange kunder på samme tid. Som altid opfordrer vi til at holde god afstand i butikken, planlægge indkøb og benytte afspritning, når man handler, siger han.

Den nye Lidl har fokus på danske varer og økologi, og kunderne får blandt andet mulighed for at købe sæsonens frugt og grønt samt varer fra lokale producenter.

Butikken er Lidl-butik nummer 127 i Danmark.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...