Restaurant Kronborg på Egholm går allerede nu i vinterhi og overlader i de kommende måneder bl.a. julefrokoster og andre lignende arrangementer til restaurant Racing Arena på væddeløbsbanen i Aalborgs vestby. Arkivfoto: Martin Damgård
Mad & Drikke

Limfjordens gamle dame får skønhedskur

Restauratør bruger to millioner kr. over en tre-årig periode på at gøre Kronborg på Egholm endnu mere attraktiv og tidssvarende som restaurant

11. oktober 2017 kl. 07:38

EGHOLM: Restaurant Kronborg på Egholm skal nu have en skønheds- og foryngelseskur til ikke mindre end to millioner kroner.

Limfjordsøens gamle dame skal om muligt gøres endnu smukkere, endnu mere attraktiv og tidssvarende i kundemæssig henseende, og det er et tiltrængt ombygnings- og renoveringsprojekt, der har ladet vente på sig i en årrække.

Men nu er tiden så kommet til at lukke ned for restauranten, slukke for komfuret og lade håndværkerne tage over.

Restauratør Kasper Kristensen, der er ejer af restaurant Kronborg, siger til aalborg:nu, at lukningen kommer til at strække sig over et halvt års tid.

- Vi begynder den ny sæson i restaurant Kronborg til påske næste år, og det er ensbetydende med slutningen af marts måned.

To fluer med ét smæk

Kasper Kristensen har i øvrigt siden 1. august i år været forpagter af restaurant Racing Arena, som i folkemunde også kendes som restauranten på væddeløbsbanen i Aalborgs vestby, og han slår så at sige nu to fluer med ét smæk.

- Det skal forstås på den måde, at vi flytter f.eks. julefrokoster og andre lignende arrangementer, der i de kommende måneder skulle have været holdt på Kronborg over til Racing Arena, oplyser restauratøren og tilføjer, at han samtidig får endnu mere gang i forretningen på væddeløbsbanen.

Kasper Kristensen har været ejer af restauranten på Egholm siden 1. januar i år, hvor han købte Kronborg af Aalborg Kommune.

Kasper Kristensen: - Kronborg har længe trængt til en kærlig hånd på flere områder, og vi har nu taget hul på et renoveringsprojekt, der sammenlagt strækker sig over en tre-årig periode.

Med et snuptag

Restauratøren nævner bl.a., at der lægges nyt tag på bygningen, ligesom der opsættes nye lofter i restauranten samtidig med, at loftshøjden øges.

Sidstnævnte får således stor betydning for akustikken i rummet.

Af fornyelser kan også nævnes nye toiletter, gulve, bar og markiser.

Kasper Kristensen har også med et snuptag øget antallet af gæstepladser indendørs i restauranten fra ca. 70 til 100, og løsningen var såmænd såre enkel - nemlig at udskifte de gamle borde med nogle nye og mindre af slagsen.

- Når hele ombygningsprojektet er færdigt i 2020, så får restauranten i alt plads til 250 gæster både inden- og udenfor, og det er en samlet forøgelse på 50 i forhold til i dag, tilføjer han.

Annonceret indhold

Nyeste