Lindy Aldahl fortæller om sit ”nye” liv. pr-foto
Livet her

Lindy fra "Rigtige Mænd" fortæller

Både den fede sovs og smøgerne er forsvundet

31. oktober 2017 kl. 14:00

AALBORG: Humørbomben og den konkurrencemindede håndværker Lindy Aldahl fra DR’s seersucces "Rigtige mænd" underholder i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) torsdag 18. januar kl. 19. Det bliver med et sjovt, levende og inspirerende foredrag om hans livsstilsændring fra programmet startede og til nu.

Lindy Aldahl har siden sin medvirken i programmet "Rigtige Mænd" oplevet stor interesse for sin person, og den livsstilsændring han undervejs har gennemgået. Han er nu aktuel med et nyt underholdende foredrag, hvor han fanger publikum med sit gode humør, grin og kvikke bemærkninger.

I Det Lille Teater kan publikum høre den gæve nordjyde Lindy berette om sin deltagelse i tv-programmet og om livet før og efter DR-succesen. Hvordan er det pludselig at blive landskendt ved en tilfældighed, bare for at være den, man er, og hvad sker der bag kameraet?

Foredraget gennemsyres af Lindys personlighed.

Et af temaerne, som Lindy tager fat på, er hans forvandling fra en usund livsstil med rygning og alt for lidt motion til en hverdag med bedre og sundere kost og mere motion. Smøgerne og den fede sovs blev lagt på hylden. Han vil også give publikum et indblik i, hvordan det er gået med at holde motivationen oppe, efter at kameraerne blev slukket.

Annonceret indhold

Nyeste