Dermed går en drøm i opfyldelse for 42-årige Lise Bertelsen

AALBORG: Hun har altid haft et ønske om at blive selvstændig med egen forretning. Og nu er drømmen gået i opfyldelse for Lise Bertelsen, der har overtaget Fandango i Bredegade.

– Jeg går meget ydmygt til opgaven, og jeg vil ikke starte med at revolutionere hele konceptet. Butikken fungerer godt, vi har nogle gode, faste kunder og ikke mindst et super-godt team, siger 42-årige Lise Bertelsen.

– Nu er black friday overstået, og vi går en travl og sjov periode i møde med julehandlen, og derefter kan jeg i samarbejde med personalet, begynde at kigge på nogle små justeringer.

Tina Larsen
Foto: Lasse Sand

God kundeservice er afgørende

Lise Bertelsen fremhæver, at Fandango både er fysisk butik og online.

– Jeg er heldig, at der allerede var en god webshop, for det er den vej, udviklingen går, siger hun.

– Kunsten bliver at udvikle den og samtidig bibeholde den standard og service, der er i forretningen. God kundeservice er afgørende.

Fordel at være privatejet

Netop friheden til at handle på egen hånd er vigtig for den nyslåede butiksejer.

– Der er mange kæderelateret butikker i de primære gågader i Aalborg, og der ser jeg det som en fordel, at Fandango er privatejet. Vi kan navigere hurtigt, og følge med når kunderne ændre købsadfærd, siger Lise Bertelsen, der blandt andet har arbejdet i Coop og senest har haft ansvar for status i Føtex og Netto.

Tina Larsen
Foto: Lasse Sand

Fandango har været en del af billedet i Aalborgs gågademiljø i 13 år. Det begyndte i et lille lokale i Nørregade, og efter to flytninger har butikken nu 250 m2 salgsareal.

Der vil være en lille ejerskiftereception på fredag 30. november klokken 14 til 18, hvor alle, der har lyst, kan komme og hilse på.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...