Vi guider dig til, hvad du ellers kan bruge dagen på

AALBORG: Er du træt af, at hvor end, du vender dig hen, så er alting badet i hjerter og røde roser? Valentinsdag banker på døren, og vi har samlet 5 gode ideer til, hvad du kan lave, hvis du ikke er fan af overdreven romantik.

”Aldrig godt nok”, Foredrag med Katrine Gisiger og Anders Nedergaard

Man skulle næsten tro, at de to arrangører har valgt at afholde dette foredrag på valentinsdag helt bevidst, for det er nok det mest perfekte arrangement at tage til, hvis man kæmper med presset om ikke at gøre som alle andre. Katrine Gisiger er kendt fra Instagram, hvor hun kæmper for, at det hele ikke skal være så perfekt, og sammen med kollegaen Anders Nedergaard vil hun denne aften gøre op med den evindelige forbedringskultur, som de begge mener, der er omkring sundhed. Foredraget er hos Trekanten i Aalborg Øst klokken 18.30 til 21.30.

Pauline Vink
LEGO Filmen 2 har netop ramt biograferne, og her risikerer du allerhøjest at skulle overvære en lille smule romantik imellem animerede plasticfigurer. PR-foto

Gå i biografen og se en uromantisk film

Der er heldigvis flere uromantiske film på programmet lige nu. Vi er nemlig i vinterferieperioden, og derfor er det højsæson for børnefilm. Du kan for eksempel gå ind og se fugledramaet Pjuske flyver fra Reden, Sådan Træner du din Drage 3 eller måske LEGO Filmen 2. Hvis du i humør til noget, der befinder sig mere i den dystre ende, kan du se filmen Kapernaum, der handler om en dreng, der sagsøger sine forældre for at have født ham ind i et liv i fattigdom.

Pauline Vink
Det er perfekt at gå i krig med sådan en omgang her, når det skal være anti-romantisk. Arkivfoto: Henrik Louis

All you can eat spareribs

Det er bare ikke særlig sexet at være godt gammeldags ’grattet’, og det er der nærmest garanti for at blive, hvis du går i krig med de berømte og berygtede all you can eat spareribs hos Jensens Bøfhus. Som en bonus er der også sauce ad libitum med til det gode knaldtilbud - og husk nu, at du først skal bruge den lille tilhørende vådserviet til allersidst.

Slægtsforskning hos Aalborg Stadsarkiv

Hvis du er gået fuldstændig i stå med dit slægtsforskningsprojekt eller mangler hjælp til at komme i gang, er det den perfekte anledning til at kigge forbi Aalborg Stadsarkiv imellem klokken 15 til 17. Du skal bare tage din computer med som ledsager og så vil kyndige folk fra foreningen Danske Slægtsforskere og ansatte hos HistorieAalborg hjælpe dig med at finde frem til de manglende brikker i din slægtsbog.

Pauline Vink
Det er ikke hver dag, at man har chancen for at dissekere sådan en fætter her, men nu har du endelig muligheden hos Springeren ved Skudehavnen. Arkivfoto: Claus Søndberg

Disseker en fisk hos Springeren - Maritimt Oplevelsescenter

Der går total biologitime i den hos det maritime museum ved Skudehavnen klokken 11 til 13, når de får besøg fra Limfjordsmuseet i Løgstør, der medbringer en masse sild. De små sølvfarvede fisk kan du få lov til at skære op og derved lære om, hvordan sådan en fyr er sat sammen. Personalet fra de to museer står også klar til at svare på alle de spørgsmål, som du har brændt inde med om havets liv.

Pauline Vink
Hvis du ikke orker at bevæge dig ud i kærlighedsvanviddet, kan du også bare blive hjemme på sofaen med en uromantisk film. Arkivfoto

Bonus: Ostepops og Netflix

Hvis du slet ikke orker at bevæge dig uden for, har vi også et alternativt es i ærmet til dig. For du kan selvfølgelig også bare blive hjemme på sofaen og se Netflix, alt imens du får fedtede orange ostepopsfingre. Her kan vi blandt andet anbefale at se Stephen King gyseren Geralds Farlige Leg, der skildrer det nok værst tænkelige udfald af en romantisk weekendtur.

Psst - der er tilbud på ostepops hos både Brugsen, Bilka og Rema 1000.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...