Det er primært kvinder fra midt i 20'erne, der abonnerer, mens enkeltbokse ofte bliver købt som gaver. Foto: Lars Pauli <i>Foto: Lars Pauli</i>
Shopping

Little Purple Box: Du får selvforkælelse bragt lige til din dør

Det er skønhedsprodukter fra danske og international brands på abonnement

15. april 2021 kl. 18:13

AALBORG: Make-up og hudpleje fra eksklusive mærker - ovenikøbet med store besparelser og bragt lige til din hoveddør. Det er Little Purple Box, som søstrene Jeanette og Christina Pedersen står bag.

Hver måned pakker de en kasse med danske og internationale brands, og du kan enten abonnere eller købe enkeltvis, lige når det passer dig.

Iværksætterne lægger vægt på, at produkterne er lavet miljørigtigt. Foto: Lars Pauli <i>Foto: Lars Pauli</i>

- Vi har altid været fascineret af - og begejstret for - hele konceptet med bokse. Og vi har begge abonneret på beauty, interiør og måltidskasser. Boksenes styrke er, at de bliver bragt lige til døren, man prøver nyt, og man bliver overrasket, siger Christina Pedersen.

- Og så har vi en stor passion for beauty. Vi syntes, at der manglede en boks på det danske marked med fokus på high-end og full size produkter. Og med inspiration i Cohorted, som er en britisk high-end beauty boks, startede vi Little Purple Box.

Christina og Jeanette Pedersen har også planer om at udvikle deres egne produkter. PR-foto

De to iværksættere oplever stor interesse for deres virksomhed, og de sender i øjeblikket omkring 200 bokse afsted til hver måned. Det er primært kvinder fra midt i 20'erne, der abonnerer, mens enkeltbokse ofte bliver købt som gaver.

- Vi får positiv respons, kunderne tager godt imod boksene. Det bliver fremhævet, at vi laver et mix af kendte mærker og brands, som man måske ikke kender. Og vi lægger stor vægt på kvalitet, produkterne er lavet af skånsomme og naturlige ingredienser, siger Christina Pedersen.

Omkring 200 bokse med skønhedsprodukter bliver sendt afsted hver måned. Foto Lars Pauli <i>Foto: Lars Pauli</i>

- Derudover kan vi sælge det billigere end i butikkerne, fordi produkterne ikke skal igennem en masse forskellige led.

Jeanette, der bor og arbejder i Sønderjylland, og Christina Pedersen, der er kontorelev her i byen, lægger vægt på, at der skal være et tema for hver månedsboks. Op til en coronafri jul kan det være festlig make-up i sprælske farver, mens der i en kommende sommerboks er fokus på produkter med solfaktor.

- Vi vælger altid et tema, der passer til årstiden.

Hvad fremtiden bringer for Little Purple Box vil tiden vise.

- Men drømmen er da, at vi med tiden kan leve af det, siger Christina Pedersen om de to søstres iværksættereventyr. Foto Lars Pauli <i>Foto: Lars Pauli</i>

- Men drømmen er da, at vi med tiden kan leve af det. Og på sigt vil vi også gerne udvide med vores egne produkter, i første omgang har vi udviklet en ansigtsrulle, der gør huden stærk og elastisk, siger Christina Pedersen.

De lilla bokse på abonnement koster 329 kroner om måneden, og de har altid en værdi på mindst 850 kroner, lyder det fra de to søstre.

Her kan du se, hvad der er i de forskellige bokse, og hvordan du bestiller

Annonceret indhold

Nyeste