Snart kan du nyde fadøl, live-musik - og se fodbold på storskærm. Se her hvor og hvornår

AALBORG: Har du savnet den gode stemning og muligheden for at gå på pub i Jomfru Ane Gade? Så er ventetiden snart forbi - for i morgen, fredag 12. juni, genåbner The Old Irish Pub efter coronanedlukningen.

- Vi savner vores gæster, og vi føler, at muligheden for at drive pub er til stede igen, siger Kasper Toft Jørgensen, der er chef for marketing og PR.

Det bliver dog i et anderledes og begrænset set-up i forhold til, hvordan man kender The Old Irish Pub. Blandt andet er åbningstiderne anderledes, end vi kender dem - pubben slår dørene op klokken 12 og lukker og slukker til midnat.

- Og vi åbner heller ikke dansegulvet endnu, ligesom man blandt andet skal holde afstand og bruge håndsprit, siger Kasper Toft Jørgensen.

- Vi har arbejdet hårdt på at blive klar, så vi kan åbne under de gældende retningslinjer, så rammerne bliver trygge for vores gæster.

Du kan også se frem til blandt andet live-musik og fodbold på storskærm.

- Og så glæder vi os til at få vores kollegaer tilbage på arbejde. Heldigvis har vi formået at holde på alle vores medarbejdere trods den svære tid, siger Kasper Toft Jørgensen.

- Det er derfor velkendte og spændte ansigter, der står bag baren, når vi igen byder velkommen til vores gæster.

I første omgang genåbner The Old Irish Pub ni steder i Danmark.

- Vi åbner i Aalborg, fordi vi ved, man godt kan lide at gå på pub her, og det synes vi, gæsterne igen skal have mulighed for.

Som en konsekvens af de gældende regler fra myndighederne bliver der indtil videre plads til 200 gæster på pubben, der ellers er godkendt til 450.

The Old Irish Pub i Jomfru Ane Gade genåbner i morgen fredag 12. juni klokken 12 - og der er indtil videre åbent tirsdag til lørdag fra klokken 12 til 24.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...