I aften kan du brillere med din egen sovs - når AOF og MasterChef-finalist laver live-undervisning

AALBORG: Vi står foran en forlænget weekend. Og mon ikke mange af os skal have ekstra sovs til bøffen i aften for at fejre friheden.

Netop i aften, torsdag 7. maj, får du nu chancen for at lave sovsen i form af en ægte bearnaise selv. Er dine evner ud i det kulinariske ikke specielt store, så frygt ikke - du får hjælp hele vejen.

AOF Aalborg Aftenskole er nemlig online med en livesending på Facebook med den aalborgensiske finalist i årets MasterChef, Nanna Boje Carlsen.

Allerede nu ligger ingredienslisten klar, så du kan nå at få købt ind og står klar ved gryderne kl. 17.30, når livesendingen går i gang.

AOF Aalborg understreger, at du selvfølgelig har mulighed for at stille spørgsmål til sovse-eksperten undervejs.

Står den på bøf og fritter i aften, eller vil du bare gerne lære at knække bearnaise-koden, så skal du være klar med følgende:

Nannas bearnaise:

250 gram smør

1 bundt estragon

2 æggeblommer (og hav gerne nogle ekstra klar i køleskabet)

En håndfuld kørvel

Hvidvinseddike

1-2 Skalotteløg

Sort peber

Citron

Salt

Hvis du vil "spise med" skal du yderligere bruge:

1/2 spidskål

Parmesan

Steaks

Katrine Schousboe
Og så skal der piskes ... Arkivfoto: Torben Hansen
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...