Marcus Delfer guider dig til oplevelser i Aalborg de kommende dage

AALBORG: Efterårsferien er på hæld. Der er blevet hygget rundt om i byen og hyggen fortsætter videre ind i weekenden, hvor du kan høre god musik i Studenterhusets bløde møbler, gøre et godt fund ved Aalborg Street Food - Køkkenfabrikken eller bare tage en rolig tur på kunsten. Du kan vælge en ting, du kan vælge dem alle, men her fra aalborg:nu håber vi mest af alt, at du får en rigtig god weekend!

Fredag: Sofa Sessions

Der er kommet nyt koncept på Studenterhuset, og det starter på fredag. Tag dine tætte venner med ned, få lidt at drikke og sæt jer godt til rette i de bløde alt imens, at Hjalte Ross står for musikken.

Du kender måske til Hjalte Ross gennem sit virke som musiker, hvor han bl.a. Tilbage i 2018 udgav sit anmelderroste album “Embody”, der satte skub i karrieren. Fredag aften er det dog ikke Hjalte, der som udgangspunkt skal spille sine egne sange, nej. Studenterhusets nye koncept går nemlig ud på, at det er musikere, der skal agere DJs og spille deres yndlingssange. Så kom glad, tag en ven med og husk, at der er fredagsbar-priser så længe, at der er musik fra Hjalte Ross.

Lørdag: Lopper på Streetfood

Det er altid et hit, når der er mulighed for at finde godt genbrugsguld rundt om i byen. Selvom de lune grader langt fra står i kø, og vi af gode grunde ikke kan stå skulder om skulder, så er der stadig mulighed for at gøre en god og miljøvenlig handel. Det foregår på lørdag og det er på Street Food fra kl. 11.30-16.00, så skulle du blive sulten, er du altid tæt på et måltid.

Du skal desuden være opmærksom på, at der, af hensyn til smittespredning, kun lukkes 50 personer ind ad gangen, men så kan du altid få en bid eller et spil shuffleboard - hvis der nu skulle opstå kø.

Søndag: En tur på Kunsten

Skribenten var selv sidste weekend forbi et af Alvar Aaltos mesterværker, Kunsten, for at se Louise Nevelsons sære skulpture samt udstillingen “Landskab” - der kan opleves indtil starten af det nye år. Muséet er mageløst og hver gang er der mulighed for at opleve noget nyt, selvom det blot kan være en anden vinkel på det samme billede.

I sidste uge åbnede de også op for deres nyeste udstilling “All Together Now”, hvor omdrejningspunktet er dansk samtidskunst. Det er spændende, forunderligt og en klar anbefaling værd. Derudover er der nu på søndag også pop-up workshop for børnene - og er man under 18, kan man komme gratis ind.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...