Norwegian udvider igen rutenettet fra Aalborg.
Livet her

Åbner nye ruter fra Aalborg: Her kan du flyve hen til sommer

Norwegian udvider igen deres rutenet fra Aalborg Lufthavn 

24. november 2022 kl. 12:49

AALBORG: En kold og mørk novemberdag kan man drømme sig langt væk. Og til sommer kan drømmene også blive til realitet, hvis du vel at mærke er til sol, strand og sangria.

Norwegian har netop offentliggjort, at de åbner en ny direkte rute fra Aalborg til Barcelona - samtidig bliver der gensyn med Alicante-ruten og tre ekstra ugentlige afgange til Malaga, skriver Aalborg Lufthavn i en pressemeddelelse.

Udover nyhederne flyver selskabet også til velkendte Mallorca og altså også Malaga.

- Norwegian kommer med nogle fantastiske nyheder til sommerprogrammet, og vi står nu med et rigtig skarpt program til Spanien, som vi ved vil blive taget godt imod af de jyske rejsende. De fem ugentlige afgange til Malaga og den direkte Alicante-rute har længe været et ønske at få tilbage fra Aalborg. Der er mange danskere, der har ferielejligheder i disse områder, så efter denne nyhed, tænker jeg humøret lige stiger et par grader på en ellers kold novemberdag, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen.

Han kalder den nye direkte rute til Barcelona en stor nyhed og godt set af Norwegian, der nu får en rute på hånden med potentiale.

I det hele taget er de velkendte rødnæsede fly blevet fast inventar ude foran terminalen i Aalborg, og i perioder vil op mod 60 Norwegian-fly om ugen lette fra Aalborg Lufthavn, når de nye populære spanske destinationer åbner til sommer sammen med Norwegians op til ni daglige afgange til og fra København.

- Vi er glade for igen at kunne præsentere vores kunder for de mest populære spanske sommerdestinationer fra Aalborg Lufthavn. Det giver rig mulighed for kunder, der gerne vil sikre sig strandsand mellem tæerne til sommer, eller for folk, der er mere til at udforske Barcelonas imponerende kulturliv og historie, siger Magnus Maursund, koncerndirektør for Network, Pricing & Optimalisation i Norwegian.

Der vil være afgange mandag, onsdag, fredag, lørdag og søndag til Malaga fra slut marts til og med oktober, en lørdagsafgang til Alicante fra 10. juni til 19. august og to ugentlige afgange onsdag og lørdag til Barcelona fra 3. juni til 28. oktober.

Annonceret indhold

Nyeste