Det er ikke alle boligtyper, der falder i pris i Aalborg.
Livet her

Boligmarkedet køler af, men her stiger prisen

Mens prisen på nogle boligtyper falder, er den stigende for andre

14. september 2022 kl. 15:26

AALBORG: At bo i lejlighed er populært for dem, som drømmer om en adresse med postnummeret 9000,  for mens huspriserne i de omkringliggende Aalborg-områder er på vej ned, er det helt anderledes for lejlighederne i Aalborg.

Faktisk skal du have flere penge op af lommen i dag, end du skulle for et halvt år siden. Priserne er nemlig stigende, viser tal fra Boligsiden.dk. Det er en dansk boligportal, som samler og præsenterer alle typer af boliger til salg, og ifølge deres database er den gennemsnitlige kvadratmeterpris for en ejerlejlighed i postnummeret 9000 steget med 3,2 procent.

I alt er der 350 Aalborg-lejligheder til salg på Boligsiden. 

Den dyreste finder du på adressen Gammel Havn 7. Her er prisen 12.500.000 kroner for en penthouse-lejlighed, hvor du får tre værelser fordelt på 201 kvadratmeter, en stor altan på 26 kvadratmeter og en privat tagterrasse på hele 88 kvadratmeter. I den anden ende af prisskalaen kan du for 995.000 kroner få en et-værelses lejlighed på 43 kvadratmeter på Sofievej 76 i Vejgaard.

Er du på jagt efter en billigere lejlighed, skal du på den anden side af Limfjorden. I Nørresundby er kvadratmeterpriserne for lejligheder nemlig stort set uændrede.

Annonceret indhold

Nyeste